Vraag & Antwoord

OS Windows

Retourtje Vista?

Anoniem
rayquaza2500
7 antwoorden
 • Hey iedereen,

  Ik heb hier nu al een tijdje een Windows Vista cd liggen die ik wil installeren, ik gebruik nu al heel lang Windows XP en dat schijnt ook een stuk beter te zijn. Maar ik ben toch wel benieuwd naar Vista.
  Als ik Vista installeer voer ik een Upgrade uit vanuit XP. mocht ik deze nou niet fijn vinden kan ik dan weer een (back)grade(?) doen naar XP met de cd van windows XP ?
  Of kan dat dan weer niet en moet ik XP weer opnieuw installeren?

  Groeten Rob
 • [img:e3a82c484d]http://www.shlomifish.org/open-source/anti/windows-vista/working-daze-02-oct-2007.jpg[/img:e3a82c484d]

  Ben je gek geworden, Vista is vervangen door Windows 7, en maar goed ook.

  Weg met die meuk, zou ik zeggen.
 • ik zou bij XP blijven,, of voor Windows 7 gaan
  Vista is geen success, en zal het ook nooit meer worden
 • [quote:2b8f90fcc2="Rob Timmers"]Ik heb hier nu al een tijdje een Windows Vista cd liggen die ik wil installeren, ik gebruik nu al heel lang Windows XP en dat schijnt ook een stuk beter te zijn. Maar ik ben toch wel benieuwd naar Vista. [/quote:2b8f90fcc2]Als het erom gaat om Vista uit te proberen, dan zou ik kiezen voor een dual boot. Ik zou Vista alleen gebruiken wanneer er tenminste 2GB geheugen in het systeem zit. Windows 7 is mogelijk beter maar verschilt toch echt wat meer van XP dan Vista. Zelf was ik best tevreden met Vista.
 • Ja ik hoor van de ene dat het super werkt en van de ander dat het niet veel is.
  Ik heb 2 GB dus ik denk dat ik het gewoon installeer naast XP.
 • Eventueel zou je voordat je Vista installeert, onder Windows XP nog de Windows Vista Upgrade Advisor kunnen draaien. Ook zou je voor je software deze Windows Vista RTM Software Compatibility List kunnen nalopen. En op Vista Compatibility Center zou je ook nog soft- en hardware kunnen checken. Is die Vista bedoelt voor die Desktop uit je onderschrift? Want die Laptop uit je onderschrift heeft toch al
  Windows Vista Home Basic SP1.
 • Oké, Ja het betreft mijn computer.
  Omdat ik op mijn laptop al Vista heb ( wat me eerlijk gezegt niet tegenvalt ) wilde ik dat ook op mijn pc proberen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.