Vraag & Antwoord

OS Windows

Ander (freeware) voor Registry Mechanic

3 antwoorden
  • Sinds een jaar gebruik ik Registry Mechanic (Pctools) om het register te onderhouden. Maar dat kost me ieder jaar weer 2 x 29 dollar. (2 computers) Is er een goed (en freeware dus) alternatief? Ik kan wel de boer (lees Internet) opgaan maar ik weet niet met welke rotte kool ik dan thuiskom. MVG perloc
  • Heb je Ccleaner wel eens gebruikt? http://www.ccleaner.com/ Haalt een hoop zooi van je PC af en checkt en corrigeerd je register. Ik vind wel dat je met dit soort programmaatjes altijd heel voorzichtig moet zijn. En van register cleaners vraag ik me ook af of het zoveel toegevoegde waarde heeft.
  • ik heb goede ervaringen met eusing registrycleaner, dat is vrij te gebruiken, maakt netjes een herstelbestand aan voor als het toch niet mocht kloppen, en geeft je de gelegenheid om zelf de lijst van voorgestelde wijzigingen te zien en indien gewenst aan te passen, voor je toestemming geeft de wijzigingen door te voeren. cleaner is handig, en geeft ook die mogelijkheden, maar onderzoekt het register veel minder diepgaand.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.