Vraag & Antwoord

OS Windows

php weblink vanuit Win Live Mail

4 antwoorden
  • Ik heb er totaal geen verklaring voor; misschien iemand anders....? Een e-mail reactie vanuit een (php)forum heeft aan het einde ongeveer de volgende gedaante: ......../viewtopic.php?p=12345#12345 Gevolg is dat je bij het openen automatisch uitkomt bij de bedoelde reactie. Bij het klikken op de link wordt het laatste deel (#12345) niet "meegenomen", waardoor de starttopic wordt geopend. Vreemd maar waar.....! Als ik op die link ga staan, zie ik onderin wel het volledige adres. Iemand bekend met dit fenomeen? :roll: :roll:
  • Blijkbaar (nog) niemand die Win Live Mail gebrukt en dit gedrag kan bevestigen...... In de tussentijd heb ik toch wel min-of-meer vastgesteld dat de oorzaak bij dat mail progje ligt. Openen vanuit een webmailpagina levert niets bijzonders op; het gedeelte "#12345" wordt ook "meegenomen". De oplossing? :roll:
  • [quote:887c1aae68="lion"]Blijkbaar (nog) niemand die Win Live Mail gebrukt en dit gedrag kan bevestigen[/quote:887c1aae68] Ik heb Win Live Mail inderdaad nog niet gebruikt. Maar had je al gekeken op de site van SchoonePC http://www.schoonepc.nl/tools/windowslivemail.html Er staat daar het één en ander over het wijzigen van de standaard Windows Live Mail-instellingen. Ook staat daarin [quote:887c1aae68] Blijkt Windows Live Mail niet aan de verwachtingen te voldoen, dan kan het voorheen gebruikte e-mailprogramma altijd weer in gebruik worden genomen! [/quote:887c1aae68] Verder zie ik zoekend via google alleen problemen, waarvan een hyperlink in Win Live Mail helemaal niet opent.
  • Inmiddels ben ik wat wijzer en heb geconstateerd (op een ander Win 7 systeem met Win Live Mail) dat het genoemde gedrag inherent is aan Windows Live Mail: daar gebeurde hetzelfde.... :(

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.