Vraag & Antwoord

OS Windows

Computer Formateren

8 antwoorden
  • Hi iedereen. Ik heb een oude desktop 4 jaar oud ofzo maar hij werkt nog prima maar nu heb in windows Xp er op gezet maar ook een windows 2003 server omdat in deze wel een wou uitproberen maar nu is mijn vraag hoe de *$#@ :? gooi ik de windows 2003 server weer van m'n computer af? :) Dus eigelijk wil ik de comp gewoon formateren en windows xp er op hebben zodat ik op windows xp een server kan runnen van http: (maar dat snap ik wel) Hebben jullie een idee Dan hoor ik het graag :) [color=yellow:d7474186ce]X[/color:d7474186ce][color=green:d7474186ce]D[/color:d7474186ce] [color=red:d7474186ce]Alvast Bedankt[/color:d7474186ce] (allemaal :? :) :D )
  • [quote="ohdude"]Hi iedereen. Ik heb een oude desktop 4 jaar oud ofzo maar hij werkt nog prima maar nu heb in windows Xp er op gezet maar ook een windows 2003 server omdat in deze wel een wou uitproberen maar nu is mijn vraag hoe de *$#@ :? gooi ik de windows 2003 server weer van m'n computer af? :) Dus eigelijk wil ik de comp gewoon formateren en windows xp er op hebben zodat ik op windows xp een server kan runnen van http: (maar dat snap ik wel) Hebben jullie een idee Dan hoor ik het graag :) [color=yellow]X[/color][color=green]D[/color] [color=red]Alvast Bedankt[/color] (allemaal :? :) :D )[/quote] als je de pc wil formatteren . duik dan in het bios . en zet daar opstarten CD . dan de win xp booten . en de boel formatteren
  • Ik zal het proberen Tanx :)
  • [img:871ccac084]http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/5324455/bios-main_Full.jpg[/img:871ccac084] Oke ik ben in de bios maar waneer ik op bios ferure setup klik (schijf het nu erg fout he :? ) Welke moet ik dan veranderen? :?
  • gewoon even 1 voor 1 aanklikken totdat je bootsequence tegenkomt. dan DVD op 1 zetten en afsluiten met F10 en Y
  • Ligt het er ook aan wat voor versie van de computer het is want deze pc is een: Prossersor AMD-k6 3D processor 501 mHZ 256 mb Windows prof versie 2002 service pack 3 :)
  • Zou iemand voor mij ff op z'n computer willen kijken waar het staat plz Tanx :)
  • Het zou zo kunnen zijn zoals Anjo zei. Dus in "bios features setup" zoeken naar "Boot Sequence". Check als voorbeeld deze hyperlink [url=http://www.cuug.ab.ca/branderr/mepis/bios_award.html]Setting the Award PC BIOS to boot from CD.[/url] Een andere mogelijkheid is First Boot Device. Zoals is beschreven in deze hyperlink [url=http://www.adriansrojakpot.com/Speed_Demonz/BIOS_Guide/BIOS_Guide_01b.htm]BIOS Feature Setup.[/url] Verder is die info te vinden in de manual van het moederbord.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.