Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

IE8 instellen...?

lion
6 antwoorden
 • Iemand enig idee hoe ik definitief dat pop-up venster "Internet Explorer 8 instellen" de nek om kan draaien? Dat ding verschijnt blijkbaar om de x IE sessies. :?
 • ik krijg het niet Lion, dus zou ik denken aan: deïnstalleren (of herstelpunt terugdraaien) - liefst met Revo Uninstaller - en terug installeren?

  (of probeerde je dat al?)
 • Deïnstalleren? Ik denk van niet!
  Ik vroeg me alleen af wat dat ding nou eigenlijk wil…. :roll: En hoe ik 'm eventueel het zwijgen opleg…..
  Het is een bekende IE8 pop-up: ik ben 'm ook op andere systemen met IE8 tegengekomen, dus het is niet iets "gevaarlijks". Tot nu toe heb ik altijd geklikt op "Later opnieuw vragen" bij gebrek aan kennis hierover.
  De volgende keer zal ik maar eens op "Doorgaan" klikken. Ik heb altijd een image achter de hand…. :wink:
 • Krijg dat ding idd bij installatie> aanbevolen instellingen aanklikken en klaar is Anjo
  Ik merk niet dat ie bepaalde dingen wel of niet wil instellen , heb ook geen "accellerators etc aaan staan
 • Over IE8 is enig info te vinden in deze hyperlink Internet Explorer 8 Review Part 2: First Run Experience. En in een andere hyperlink vind je info over Disable IE8 “Set up Windows Internet Explorer 8” Wizard.
 • Dank voor je informatie!
  Blijkt dat ik die wizzard inderdaad niet wil, want ik heb IE al ingericht. :?

  Wat betreft de weergegeven linken:
  - Disable… etc.:
  De sleutel (DisableFirstRunCustomize) welke wordt genoemd, is niet aanwezig, dus moet worden aangemaakt. Of het werkt….. :roll:
  Verder heeft men het over een GPO edit. Ik neem aan dat hier "groepsbeleid" wordt bedoeld….? Maar ik heb geen idee waar ik dit in 7 moet zoeken, want een "gpedit" kent-ie niet!

  - Die andere link laat zien wat er tevoorschijn komt als je kiest voor "Volgende". Niets interessants, dus hoop ik maar dat die wizzard een keer de moed opgeeft…..

  Zo niet, dan zal ik ofwel die sleutel moeten aanmaken, ofwel proberen te achterhalen waar die Group Policy in 7 verstopt zit…. :roll:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.