Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Beveiligingscentrum Vista kan niet worden ingeschakeld

jolo
1 antwoord
  • Hallo,

    Ik heb me zojuist op dit forum aangemeld, aangezien ik nergens een oplossing voor 'het' probleem terug kan vinden op internet.
    Mijn zwager heeft Windows Vista Home Premium SP2 32bit, maar sinds een week geleden, nadat hij Windows Security Essentials had geïnstaleerd, deed het Beveiligingscentrum raar.
    Hij accepteerde Security Essentials eerst niet, wat mijn zwager er toe dwong om SE te deïnstaleren.
    Sindsdien is het Beveiligingscentrum uitgeschakeld en kan je deze niet meer inschakelen.
    Ik weet niet of het één met het andere te maken heeft, maar dat lijkt nu even het meest voor de hand liggende.

    Een systeempunt herstellen kan al niet meer, het laatste systeemherstel punt dat ik heb kunnen vinden is van 28 Januari jl.

    Dit is wat je ziet wanneer ik het Beveiligingscentrum open:

    [img:37d1fef2fd]http://i125.photobucket.com/albums/p67/Amaltheia-/Naamloos-1.jpg[/img:37d1fef2fd]

    Je kan op 'Nu Inschakelen' klikken wat je wilt, er gebeurt helemaal niks.

    Nu had ik wel een soort van oplossing op internet kunnen vinden, ook al was het probleem een beetje anders, maar daarvan heb ik het volgende geprobeerd:

    [img:37d1fef2fd]http://i125.photobucket.com/albums/p67/Amaltheia-/Naamloos2.jpg[/img:37d1fef2fd]

    Daar zie je in het Servicesmenu dat het Beveiligingscentrum (Security Center) is gestopt..
    Dus probeerde ik om het Beveiligingscentrum te starten maar dan geeft hij het volgende aan:

    [img:37d1fef2fd]http://i125.photobucket.com/albums/p67/Amaltheia-/Naamloos3.jpg[/img:37d1fef2fd]

    Ook heb ik al geprobeerd om het opstarttype te veranderen van 'Automatisch (vertraagd starten)' naar 'Automatisch' maar ook dat helpt niet.

    Hopelijk heb ik het probleem zo goed als mogelijk uitgelegd en heeft iemand een mogelijke oplossing hiervoor. :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.