Vraag & Antwoord

OS Windows

HP Laptop loopt vast - Batterij vervangen ??

Anoniem
Shenkert
3 antwoorden
 • HHallo,

  Het gaat om een HP laptop TX1000, OS Vista.


  Deze loopt soms weleens vast zoals vanochtend, vervolgens haal ik de batterij eruit, opnieuw starten met geforceerde start, want hij zit vast, en op netstroom en hij loopt weer als een zonnetje en keert terug naar de file waarmee je aan het werk was.


  Ligt dit aan de batterij die mogelijk aan vervanging toe is, de laptop is zo'n 2 jaar oud. Want normaal gesproken staat hij altijd op netstroom en wordt de batterij niet belast en ik vraag mij af of dit goed is voor de batterij.

  Ik heb ook gekeken bij het batterij vervangings programma van HP, maar daar valt deze niet onder.

  Enige ervaring bij andere forum leden??
 • Lijkt me niet dat het aan je batterij ligt. Omdat je de batterij verwijderd, krijgt de laptop geen stroom meer, waardoor hij na de vastloper uitgaat.

  Het is in principe alsof je hem uitzet dan.


  Er is vast een andere oorzaak waarom hij vastloopt. Maar dan zou ik moeten weten of je een foutmelding krijgt, en of waar je op het moment van vastlopen mee bezig bent.
 • Mogelijk, ik krijg geen foutmelding, bevriest gewoon midden in werkzaamheden. Heb dit eens eerder gehad tijdens een zeer warme zomer in Frankrijk vorig jaar.

  Heb nu een nieuwe batterij erin van HP en ik hoop dat het voorbij is, HP suggereerde dat de mogelijkheid bestond.

  Maar je hebt gelijk het is hetzelfde alsof je opnieuw opstart, dus ik wacht af. In ieder geval heb ik nu een nieuwe batterij die weer een langere looptijd heeft.

  Dank voor je reactie.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.