Vraag & Antwoord

OS Windows

Problemen met windows update

7 antwoorden
  • Goedenavond, Het volgende is er gebeurd: Ik heb per ongeluk tijdens een windows update de update afgesloten. Sindsdien werkt mijn pc niet goed. Ik werk met vista. Bij elk programma dat ik wil openen vraagt de computer met welk programma ik dit wil openen. .exe bestanden opent hij helemaal niet. Hij zegt dat hij ze niet kan vinden. Als ik een bestand als media player wil openen vraagt hij of ik het wil openen met firefox. Dit is de enige optie. Ik heb geprobeerd de update opnieuw te installeren, maar als de updates worden geinstalleerd opent de computer het scherm van 'openen met' wederom. Ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen. BVD Jeremy
  • Heb je een herstelpunt van voor die update? Zo ja zet dan eens terug.
  • Hoe doe ik dat precies? Bedankt voor de snelle reactie.
  • Welke Windows versie heb je? Kijk eens in de help. Tik herstelpunt in. Je kunt ook proberen F8 in te drukken als Windows gaat opstarten. Dan kun je "laatste goed werkende cofiguratie" kiezen als opstart mogelijkheid. Komt op hetzelfde neer.
  • Heb ik al geprobeerd, helaas hetzelfde probleem. Nadat ik heb geprobeerd windows update opnieuw te installeren, kreeg ik dus het venster openen met te zien. Hier heb ik op annuleren geklikt. De enige optie was firefox te kiezen. Vervolgens krijg ik een foutmelding: Er is een onbekende fout opgetreden in Windows update. ik heb windows vista home premium service pack 1.
  • Kijk ook eens [url=http://blogs.microsoft.nl/tonykrijnen/archive/2007/01/20/9898.aspx]hier[/url].....
  • Heb helaas vista opnieuw moeten installeren. Was geen andere optie. heb eerst vollledig gebackupt. Bedantk voor de hulp! :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.