Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 7 key vraag

7 antwoorden
  • Hey mede-forumleden, Ik ben ICT-student dus ik heb toegang tot MSDN, voor mijn eigen pc heb ik Windows 7 Professional NL 32bits gebruikt. Maar mijn broer wilt nu ook Windows 7 en ik kan nog wel de UK versie van Professional gebruiken. Mijn vraag, kan je de UK-key ook voor de NL versie gebruiken? Alvast bedankt ;-)
  • Alles kan, maar legaal is het volgens mij niet.
  • Het kan en het is ook legaal. Ik heb op mijn vorige school ook die msdn library gehad: Je krijgt gewoon 2 versies aangeboden met 2 verschillende keys. Een key is niet gebonden aan een taal, maar aan een versie. Dus je mag je key gebruiken voor win xp home EN en win xp home NL..
  • Okay thnx =D
  • [quote:b4f19f8173="blackhawkdesign"]Het kan en het is ook legaal.[/quote:b4f19f8173] Het kan wel, maar is niet legaal... MSDN is bedoeld voor test- en ontwikkeldoeleinden en dan ook alleen voor jou en niet voor je broer....
  • MSDN is normalitter bedoelt voor developers inderdaad. Maar via sommige (hoge)scholen kan je dus ook toegang krijgen tot allerlei producten van microsoft. Is het legaal, toch wel lastige vraag: Een windows is toch aan een pc gekoppeld? Als jij nou op die 2e pc, die je broer gebruikt, die windows installeert.. is het toch niet illegaal ;) Als ik in de winkel 2x windows koop, 1 installeer op me eigen pc, 1 installeer op de pc van me broertje, is dat toch ook niet illegaal? Maar goed, ik ben dan ook niet heiliger dan de paus en ik heb allang al zo mijn pcs hier van een legale windows voorzien.
  • Ik heb dan zelfs 3 keys :P kan van de Professional editie van Windows 7 in 3 talen downloaden, dus 3 verschillende keys: 1 NL, 1 EN, 1 Chinees.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.