Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 7 installatie vraag

Anoniem
Jin1988
2 antwoorden
 • Mijn broer heeft dus gisteren Windows 7 geinstalleerd, hij heeft een Packard Bell PC, tijdens de installatie stonden er 2 partities, 1 was een backup van 7-8gb, waarschijnlijk de recovery partitie van Packard Bell, en de ander was 220gb en die was SYSTEEM genaamd.

  Hij heeft Windows 7 op de 220gb schijf geinstalleerd en deze had een oude versie van Windows gedetecteerd, dat klopt dus want daar stond XP op die hij standaard bij die pc kreeg. Die schijf dus geformateerd en daarna Windows 7 erop gezet.

  Alles ging goed met installatie etc. maar als hij zijn pc opstart krijgt hij het Windows dual-boot scherm waarbij hij de keuze heeft tussen een oude Windows versie opstarten, Windows 7 opstarten of Windows XP herstellen.

  Mijn vraag, komt dit door die Packard Bell partitie en kan je deze gewoon formateren/verwijderen en dat dan ook het keuzescherm verdwijnt bij het opstarten?

  Alvast bedankt ;-)
 • het verwijderen van de recovery lost je probleem niet op. Ga in windows 7 naar
  start - uitvoeren -type msconfig en ga naar het tabblad 'computer opstarten' en stel daar windows7 in als standaard. Zet de timer op 1 of 2 seconden en klik toepassen daarna afsluiten en je computer opnieuw opstarten , hij moet dan 2sec de keuze laten zien en dan doorstarten in windows 7 zonder dat je iets doet. Succes.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.