Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

install-versie XP

Charles-98
5 antwoorden
  • Heb een installatie-schijf van XP, maar het blijkt om de eerste oorspronkelijke versie te gaan.
    Als deze cd wordt gebruikt om XP te installeren, worden dan de Servicepacks 1-3 middels de updatefunctie binnengehaald? Of is dat nu niet meer het geval sinds de introductie van WIN 7?
  • Je kan alle updates nog ophalen hoor, dus ook serv.pack 1,2 en 3.
  • [quote:5b3799e4e8="Charles-98"]Heb een installatie-schijf van XP (..) Servicepacks 1-3 [/quote:5b3799e4e8] Als het om een gewone XP (OEM) installatie CD gaat, (Dus geen recovery CD's) dan zou je Service Pack3 eventueel kunnen slipstreamen. Daarover zijn verschillende Tutorials over te vinden. Onder andere deze Maak je eigen Windows installatie met nLite. Of check deze site Install Windows XP on SATA without a Floppy.
  • Bedankt voor de reacties :D
    Maar heb een onhebbelijkheid ontdekt, elk prog wat ik gebruikt heb wordt vermeld in de linkerkolom van het startmenu. In een klein, dun lettertype onder de streep. Hoe voorkom ik dat, want dit was eerst niet het geval.
  • Rechtsklik Taakbalk -> Eigenschappen -> Tabblad Menu Start -> Optie Menu Start -> knop Aanpassen -> tabblad Algemeen -> optie Programma’s -> knop Lijst wissen, of op het gewenste aantal instellen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.