Vraag & Antwoord

OS Windows

Hulp gevraagd Virtuele XP in Windows 7

4 antwoorden
  • Ik heb met vanalles wel wat ervaring. Maar met betrekkeing tot die Virtuele XP in Windows 7 (nog niet). - Even hev ik die 400 Mb file en die andere file gedownload in mijn Windows 7 en uitvoerengeklikt (maar misschien zit het verkeerd geinstalleerd ? (Als ik bij Start ... Alle programma's ga naar de benaming die ik bij Windows zie [Windows Virtual XP] en ik KLIK erop krijg ik een kleine wizzard dat er iets niet gaat ? - MIJN VRAAG ? Moet ik in die toestand nog een XP-CD die ik van VROEGER had met serial DAARIN (?) éérst " ? installeren ? " . . . ? - of ? kan ik er ineens een willekeurig .exe programmatje in (? instaleren ?) . - MIJN VRAAG ? Moet ik in die toestand nog een XP-CD die ik van VROEGER had met serial DAARIN (?) éérst " ? installeren ? " . . . ?
  • Je installeert eerst virtual pc, daarna xp mode. Dit is een volledige xp, gergistreerd en wel, je hoeft verder niks aan te schaffen of te installeren.
  • Vaak is het wel zo dat je een virtuele pc in je bios moet inschakelen! Daarna kun je pas verder!
  • Denk dat je dat verkeerd begrepen hebt. Voor virtualpc in windows vista/7 heb je hardware virtualisatie nodig. Deze zit alleen in de nieuwste processors. Heb je die niet, dan zal virtualpc, en dus ook xpmode, niet werken. Als alternatief kun je dan virtualbox gebruiken, maar dan moet je wel een legitieme windowx xp hebben.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.