Vraag & Antwoord

OS Windows

RealTime Backup

9 antwoorden
  • Beste C!T´ers, Ik ben op zoek naar (eventueel betaalde) software die mijn bestanden realtime backupt. Dus als ik een wijziging maak (bijv. foto's van stick op pc zetten) dat hij ze meteen doorbackupt naar m'n NAS. Hebben jullie tips? Want behalve Acronis True Image Home (Met NonStop Backup) heb ik niets kunnen vinden, en bovenstaande werkt niet als je wilt backuppen naar een netwerkomgeving. En dat is net wat ik dus wél wil. Alvast bedankt! Torrentus
  • http://www.norton-security-store.com/norton-nederland/backup-en-herstel-nederland.html :roll: Zoiets als Norton Online Backup ?
  • http://www.centered.com/
  • [quote:86508e2e91="The Dragon"]http://www.norton-security-store.com/norton-nederland/backup-en-herstel-nederland.html :roll: Zoiets als Norton Online Backup ?[/quote:86508e2e91] Ik doelde op een lokale en dus niet een online opslag. @Gerben, bedankt! die was ik nog niet tegengekomen. Daar ga ik eens even naar kijken.
  • Veel harddisks hebben een lange levensduur en in raid settings kun je kiezen voor een realtime backup, je verliest dan wel de extra ruimte maar bent verzekerd van een backup van je gegevens. Dus je kiest voor twee HD van dezelfde grootte en snelheid en merk. Je moet dan Raid 1 kiezen, mirroring, lees hoe dat gaat: http://www.gamez.nl/special/4442-hardware-walkthrough-raid-configuratie-instellen.html Zaak is om de temperatuur in je kast laag te houden dan gaat alles lang mee! Zo hoef je niets geen software te kopen en wordt alles automatisch gebackuped. groetjes en succes ermee!
  • [quote:9e76a9ca20="dilbert55"]Veel harddisks hebben een lange levensduur en in raid settings kun je kiezen voor een realtime backup, je verliest dan wel de extra ruimte maar bent verzekerd van een backup van je gegevens. Dus je kiest voor twee HD van dezelfde grootte en snelheid en merk. Je moet dan Raid 1 kiezen, mirroring, lees hoe dat gaat: http://www.gamez.nl/special/4442-hardware-walkthrough-raid-configuratie-instellen.html Zaak is om de temperatuur in je kast laag te houden dan gaat alles lang mee! Zo hoef je niets geen software te kopen en wordt alles automatisch gebackuped. groetjes en succes ermee![/quote:9e76a9ca20] Dankje Dilbert, Ik weet alles van RAID af en heb de optie bekeken. Het geval wil alleen dat ik vanuit 3/4 computers een backup op een centrale NAS wil kunnen maken, en dan liefst realtime.. @Gerben, jou software werkt niet 'realtime' op een netwerklocatie. :(
  • Ook niet als je een netwerklokatie aan een schijfletter koppelt?
  • Nee, ook al geprobeerd..
  • Kijk hier ook eens: http://www.2brightsparks.com/syncback/

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.