Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

IE8, IETldCache

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Er zijn best wel wat Google hits op de naam van deze map (met index.dat file!), maar waar-ie nou eigenlijk toe dient, wordt niet echt duidelijk.
  Merkwaardig genoeg levert een zoekactie bij Microsoft niets op, ook niet bij Technet….. :?
 • ik denk dat je het probleem beter moet omschrijven, mij ontgaat nu iets, wat wil je weten?
 • [quote:05a5c5219a="dilbert55"]ik denk dat je het probleem beter moet omschrijven, mij ontgaat nu iets, wat wil je weten?[/quote:05a5c5219a]

  't Betreft geen probleem, dat voorop. Maar verder dacht ik dat ik het voldoende duidelijk omschreven had: [u:05a5c5219a]waar dient-ie voor[/u:05a5c5219a]?
  Deze map is samen met IE8 geïntroduceerd, z'n voorgangers kenden 'm niet.
  Aanvullend: er zit ook een index.dat file in, net als in History, Cookies en Temp. Internet Files\Content.IE5. Eerstgenoemde wordt m.i. ook door Ccleaner niet meegenomen met een schoonmaakbeurt, de andere wel.
 • Niemand die meer weet….? Jammer!
  Het enige dat ik kan bedenken v.w.b. dat "Tld" is Top Level Domain, maar het verband met een "Cache" hiervoor zie ik niet helemaal.
  Typisch dat er ook bij Microsoft niets over te vinden is; het maakt een mens nieuwsgierig. :wink:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.