Vraag & Antwoord

OS Windows

IE8, IETldCache

4 antwoorden
  • Er zijn best wel wat Google hits op de naam van deze map (met index.dat file!), maar waar-ie nou eigenlijk toe dient, wordt niet echt duidelijk. Merkwaardig genoeg levert een zoekactie bij Microsoft niets op, ook niet bij Technet..... :?
  • ik denk dat je het probleem beter moet omschrijven, mij ontgaat nu iets, wat wil je weten?
  • [quote:05a5c5219a="dilbert55"]ik denk dat je het probleem beter moet omschrijven, mij ontgaat nu iets, wat wil je weten?[/quote:05a5c5219a] 't Betreft geen probleem, dat voorop. Maar verder dacht ik dat ik het voldoende duidelijk omschreven had: [u:05a5c5219a]waar dient-ie voor[/u:05a5c5219a]? Deze map is samen met IE8 geïntroduceerd, z'n voorgangers kenden 'm niet. Aanvullend: er zit ook een index.dat file in, net als in History, Cookies en Temp. Internet Files\Content.IE5. Eerstgenoemde wordt m.i. ook door Ccleaner niet meegenomen met een schoonmaakbeurt, de andere wel.
  • Niemand die meer weet....? Jammer! Het enige dat ik kan bedenken v.w.b. dat "Tld" is Top Level Domain, maar het verband met een "Cache" hiervoor zie ik niet helemaal. Typisch dat er ook bij Microsoft niets over te vinden is; het maakt een mens nieuwsgierig. :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.