Vraag & Antwoord

OS Windows

IE download csv niet meer

6 antwoorden
  • Uit het niets openen csv [b:4bbdb00ba4]links [/b:4bbdb00ba4]ineens met excel. Ik heb een beetje gegoogled en het beste resultaat was: http://windowsxp.mvps.org/csvprompt.htm Helaas is die optie niet meer in windows 7 te vinden. Iemand een suggestie?
  • Lijkt me logisch dat als je excel als standaard hebt deze ook gebruikt worden voor CSV bestanden, ook in Win 7.
  • [quote:cd67887084="dilbert55"]Lijkt me logisch dat als je excel als standaard hebt deze ook gebruikt worden voor CSV bestanden, ook in Win 7.[/quote:cd67887084] Let op dat het gaat om [b:cd67887084]links[/b:cd67887084]. Dat het bestand opent met excel is helemaal niet gek, maar ik wil ze downloaden, niet openen. Tot voorkort kreeg ik gewoon open, save of cancel te zien.
  • dan moet je dus in je browser zoeken. in ie8 zou ik dus eerst via internetopties-geavanceerd de knop >opnieuw instellen< maar eens beroeren. andere browsers: heb ik niet hier.....
  • [quote:f3e025afae="derkdejong"]dan moet je dus in je browser zoeken. in ie8 zou ik dus eerst via internetopties-geavanceerd de knop >opnieuw instellen< maar eens beroeren. andere browsers: heb ik niet hier.....[/quote:f3e025afae] hielp helaas niet (Werkt uberhaupt niet 100%, startpagina was nog gelijk).
  • Al bij bestandstypen gekeken in verkenner? Als workaround kun je rechtsklikken, save link as...

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.