Vraag & Antwoord

OS Windows

Win 7 bugs!

Anoniem
lion
5 antwoorden
 • Inmiddels proefondervindelijk moeten vaststellen dat er in ieder geval al 2 irritante bugs voorkomen in Win 7.
  Namelijk deze en deze.

  Waarom ik denk dat het bugs betreffen?:

  1) Het eerste geval wordt mij ook al gemeld door mijn computerleverancier. Hij had inmiddels al meer klantjes gehad met een onterechte melding over een illegale Windows versie.
  2) Het tweede geval heb ik niet alleen op mijn eigen systeem (7 Pro)vastgesteld, maar ook op een 7 Home Prem. en op een 7 Ultimate systeem…..

  En in toeval geloof ik dan niet meer zo!
 • [quote:f23d2a4894="lion"]Inmiddels proefondervindelijk moeten vaststellen dat er in ieder geval al 2 irritante bugs voorkomen in Win 7. [/quote:f23d2a4894] Maar voor het geval het inderdaad om bugs gaat. Wat is dan het doel van dit topic? Check bijvoorbeeld op site van Microsoft Problemen met Windows 7 snel oplossen. Of Los een technisch probleem op. Had je overigens al gelezen dat Microsoft vervroegt SP1 voor Windows 7 wegens bugs.
 • Het doel van dit topic is puur informatief…. :wink:
  M.a.w. lieden dit deze gebeurtenissen herkennen laten weten dat het niet hun systeem en/of instellingen ligt.
  Microsoft is over het algemeen wat minder scheutig met het geven van dergelijke info. :cry:
 • heb er nog 1 voor je, die zat ook al in vista:

  Maak verbinding met een ftp server via ie8 (of een explorer scherm). Kopieer bestanden naar de server, doe nogmaals hetzelfde, je krijgt nu de vraag of je ze wil overschrijven, en 1 sec er na komt er gelijk een schermpje te staan die gaat berekenen hoe lang het gaat duur om het het geheel over te zetten. Deze staat precies voor de vraag of je wilt overschrijven en daardoor is deze niet meer zichtbaar.

  Dit is oneidig aangezien je nog niet gezegd hebt dat je het wilt overschrijven… behoorlijk irritant en daarom gebruik ik maar een ftp client tegenwoordig.
 • Da's dus IE8 gerelateerd en niet specifiek een Win7 bug.
  Desalniettemin stevig irritant. Ik zal het ook eens uitproberen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.