Vraag & Antwoord

OS Windows

Opeens kreeg ik een dual boot o0[HELP]

4 antwoorden
  • Gisteren heb ik windows 7 binnengekregen,en die avond heb ik dus geinstalleerd. Hiervoor hadt ik dus Vista op mijn laptop. Ik kon bij de installatie kieze in c of d installeren.(c gekozen) Nadat de installatie helemaal voltooid was. Zag er alles goed uit. Totdat ik opnieuw opstarten,ik kreeg opeens dual schermpje tevoorschijn van vista of windows 7 opstarten. Nadat ik windows 7 had opgestart zag ik dat hij windows Vista na mijn D: schijf erop heeft gekopieërd. Nu mijn vraag Hoe verwijder ik nu windows vista van mijn systeem af. Heb al geprobeerd xp overheen te gooien,maar ik heb een Fujitsu Siemens amilo. Geeft hij aan dat hij geen Schijf kan vinden om te installeren. Hoop dat jullie misschien iets weten. Mvg Ultimobert Alvast bedankt voor de hulp :?
  • Je kunt ze ook beide laten staan en de dual boot gebruiken, 2 vliegen in een klap.
  • omdat als ik vista opstart dat het erg langzaam en ook vaak vastloopt tijdens het afsluiten :) dus daarom is het beter denk ik 1 windows erop te hebben,die gewoon lkkr snel is. Maar dit gaat ook van mijn schijf af want de oudere data die ik nog op vista erop had staan kan ik dus ook niet weghalen of formateren.
  • zou het niet kunnen zijn dat het komt omdat het installatie programma van vista al ervoor is geprogrammeerd? Omdat ik bij deze laptop als ik hem voor de eerste x aan deed de installatie meteen aanging en al,ipv een cd

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.