Vraag & Antwoord

OS Windows

scroll probleem

4 antwoorden
  • Ik heb een Logitech Cordless Optical muis en ben na het installeren van XP Prof geconfronteerd met het vervelende feit ,dat als ik op een webpagina omhoog/omlaag wil scrollen met het wieltje van de muis dit niet gelijkmatig gaat maar in ( hinderlijke) golven. Nu heb ik bij de muis instellingen gekeken of ik dit kan aanpassen,maar daar geen mogelijkheid gevonden. Is er nog een oude rot met een oplossing ?
  • drivers install videokaart
  • Zoals ik vandaag bij een geheel andere vraag op dit forum al verzuchtte " we zijn niet allemaal "oude rot" ! Kan je antwoord dan ook iets duidelijker ?
  • [quote:7e9823e421="Troef"]Zoals ik vandaag bij een geheel andere vraag op dit forum al verzuchtte " we zijn niet allemaal "oude rot" ! Kan je antwoord dan ook iets duidelijker ?[/quote:7e9823e421] je hebt opnieuw het os er op gezet . dan moet je de chipset drivers en de video drivers er ook op zetten . de chipset drivers kan je ophalen bij de bord fabrikant . de video drivers bij de kaart fabrikant . als je video onboard zit . dan de drivers ophalen bij de bord fabrikant . en als je niet weer waar alles vandaan komt . install dit progg . http://www.lavalys.com/

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.