Vraag & Antwoord

OS Windows

Externe IP-Adress veranderen.

4 antwoorden
  • Hallo, Is het mogelijk om mijn IP-Adress te veranderen? Ik wil mijn IP-Adress veranderen die zichtbaar is op http://www.whatsmyip.org/ Ik wil het zo snel mogelijk veranderen, ik heb gehoord dat het veranderd bij router reset maar het werkte niet, wie weet wat ik moet doen.. Dankje wel. Groetjes.
  • Er zijn providers die vaste IP-adressen aan hun klanten geven, ik weet niet bij welke provider jij zit, maar XS4All is er zo eentje. Bij andere providers hoeft het niet zo te zijn dat je een ander IP adres krijgt bij een router reset, dat is maar net even afhankelijk van de lease-tijd van het IP-adres en of in de tussentijd het vrijgekomen adres al aan iemand anders is uitgedeeld. Waarom wil je je extern IP-adres veranderd hebben eigenlijk?
  • je internetmodem even loshalen. Router heeft er niet veel mee te doen. Al veranderde ik laatst niet meer van IP adres (ziggo) maar idd: waarom?
  • Bij ziggo is het zo dat je een dynamisch ip adres hebt. Wanneer je het mac adres van het apparaat dat is aangesloten op je modem verandert, verandert ook je ip adres. Als je bijvoorbeeld een laptop direct op een modem aansluit, zonder router heb je plots een ander ip. Sluit je daarna je router weer aan, dan heb je weer de oude :)

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.