Vraag & Antwoord

OS Windows

RAM Geheugen vergroten.

6 antwoorden
  • Hallo, Hoe kan ik alle informatie zien over welke Chip ik moet kopen om mijn RAM-Geheugen te vergoten? Ik heb een laptop met 256 MB en ik wil die vergroten maar ik weer niet wat voor een Chip ik moet kopen.
  • [quote:3e4cdd9936="gangstah25"]Hallo, Hoe kan ik alle informatie zien over welke Chip ik moet kopen om mijn RAM-Geheugen te vergoten? Ik heb een laptop met 256 MB en ik wil die vergroten maar ik weer niet wat voor een Chip ik moet kopen.[/quote:3e4cdd9936] met het progg everest
  • http://www.starfix.nl/programmas/4/Everest+Home+Edition.html Via deze link kun je het programma PC wizard 2008 downloaden. Vervolgens klik je in dat programma op moederbord en daarin staat welk geheugen je nodig hebt. Ik heb eventueel nog een stripje 256mb laptop geheugen liggen.
  • Welk merk notebook en welk type heb je? Heb je nog vrije geheugen bankjes? Zit er nu 1x256MB in of 2x128MB?
  • Op http://www.interngeheugen.com/?mpid=7357&gclid=CKyHvaHn6qECFRYN3godLSUTJQ vind je ook een scan programma, die je geheugen configuratie vaststelt. Als het om ouder ddr1 geheugen voor je laptop gaat, kun je via eBay.com vaak goede zaken doen. Het komt dan rechtstreeks uit Hong Kong. Duurt wel even, maar ik heb er goede ervaringen mee.
  • [img:d06bd0c5b3]http://blog.traffic4u.nl/wp-content/uploads/2009/12/vergrootglas.gif[/img:d06bd0c5b3] Ahum, kun je alles mee vergroten. :D

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.