Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Middenveld opgeblazen

wr1944
6 antwoorden
  • Mijn middenveld, het gedeelte tussen de grijze balken onder en boven, wordt vergroot weergegeven en om alles te zien moet ik met de scroll-balken werken. Ik werk met XP Home. Het euvel is er ineens ingekomen en ik kan niet herleiden wanneer of waardoor het er in is gekomen.
    Ik heb geen idee in welk deel van de software ik moet sleutelen om het te verhelpen.
  • wellicht: houdt ctrl toets ingedrukt en draai dan eens aan het scrollwieltje op de muis.
  • Het ziet er naar uit dat het werkt. Bedankt voor het snelle antwoord. Alleen het scrollwiel werkt iets aan de grove kant. Is het mogelijk om het veld precies klem tussen de zijkanten te krijgen?
  • Toen ik de titel las, dacht ik even dat er iets was gebeurd met Wesley Sneijder. :o
    Probeer het eens via Configuratiescherm en dan Vormgeving of Beeldscherm of zoiets (bij Win7 heet dat Vormgeving en Persoonlijke Instellingen) en dan "Tekst en andere items groter of kleiner maken".
  • Die weg had ik al eerder bewandeld. Het ziet er naar uit dat ik per ongeluk het scrollwieltje en de Ctrl-toest tegelijkertijd bediend heb en daarmee het beeld verstoorde.
    Konden alle computerproblemen maar zo simpel opgelost worden.

    Ook al ben ik een voetbalhater, ik dacht dat deze titel wel op zou vallen in deze periode.
  • systeem herstel draaien

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.