Vraag & Antwoord

OS Windows

printer in virtuel xp

Anoniem
fatman
6 antwoorden
 • Op mijn pc staat windows xp home edition, daarbij gezet windows 7 ultimate op een aparte harde schijf. Omdat mijn HP printer laserjet 3100 niet werkt onder w7 heb ik vmlite xpmode geïnstalleerd en daarna de printer software.
  Wat ik ook probeer bv aan wisselen van poorten, ik krijg hem niet aan de praat.
  Hij verschijnt wel bij printers en faxen.
  Wie weet raad? voor deze printer zijn geen stuurprogramma's voor w7 en ook niet voor vista
 • De drivers voor W7 staan toch gewoon hier? http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?lang=en&cc=nl&prodNameId=12013&prodSeriesId=24352&prodTypeId=18972&taskId=135&swLang=8
 • Als je verder gaat, staat dat er geen driver voorhanden is.
  Ze sturen je gewoon rond.
 • Als je de driver voor XP in de virtuele mode hebt geïnstalleerd, wordt de printer dan niet herkent (uiteraard nadat je hem hebt gekoppeld in de virtuele PC) ?
 • Zoals Peter hierboven reeds vermelde, vergeet hem niet te koppelen ik heb hetzelfde gehad met een scanner, nu werkt alles perfect
 • Even voor mijn duidelijkheid, je hebt VMlite XP Mode geinstalleerd onder WIndows 7. Correct?

  En binnen VMLite XP Mode draai je XP ?

  En binnen XP heb je een printer toegevoegd, via een XP driver, die niet onder Windows 7 werkt. En nu kun je niet printen?

  Is het zo correct?

  # is het niet gewoon het geval omdat de printer aan Windows 7 hangt en daar niet goed herkend wordt, dat dus XP in VMLite, die hele printer nooit kan vinden? De communicatie loopt toch vanuit VMLite/XP door WIndows 7 naar die printer. Maar WIndows 7 ziet die printer niet?

  # is het alleen een installatieprobleem? Kun je niet de XP Driver in Windows 7 installeren door de compatibiliteitsmode voor die driverinstallatie te gebruiken?

  groetjes Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.