Vraag & Antwoord

OS Windows

meldingen tijdens opstarten XP (pro)

4 antwoorden
  • Op een reserve-pc die ik af en toegebruik en waarop recent een nieuwe XP is gezet moét ik tijdens opstarten om door te kunnen gaan eerst op F1 drukken (andere keus is Del om in Bios te komen), en vervolgens is er een scherm van "HDD instant recovery" met keuze "install /do not install" in rood. Een firma LentenCo Ltd. staat ook nog vermeld. Als ik do not install kies gaat het verder vlot, maar hoe kan ik van die meldingen af komen?
  • misschien onthoud het bios de instellingen niet meer . nieuwe bios batterij plaatsen
  • dan zou ik eens moeten kijken waar die zit, en hoe dat vervangen moet worden. Heb dat nooit eerder bij de hand gehad. Nochtans heeft onlangs iemand die mij hielp met deze pc het kunnen veranderen door wat instellingen te wijzigen. Misschien leest hij dit bericht binnenkort.
  • hier is t ie al... die hd recovery is een faciliteit van het moederbord. die kan worden uitgeschakeld in de bios (via del naar set up). zie: http://www.elhvb.com/mobokive/Archive/Chaintech/manuals/7aja/v0.5/7aja0-a3.pdf (deze link geeft bij mij een waarschuwing, maar het doc is waardevol, en het downloaden geeft geen vervelende gevolgen hier). moederbordbatterij vervangen: gaat om de knoopcel die ergens op het moederbord onder een klemmetje zit. kan makkelijk worden uitgewipt. echter: als datum van de pc nog correct is, is de batterij ook nog goed. oproepen om f1 te drukken, kun je vermijden door een keer de setup in te gaan, en die weer afsluiten via de optie: save and exit (f10).

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.