Vraag & Antwoord

OS Windows

Sommige FN toetsen werken niet

Anoniem
FietjeV
2 antwoorden
  • Ik heb een probleem met mijn Acer Aspire One 532-h (paars) netbook, windows 7 starter. Van de ene op de andere dag werken sommige FN-combinaties niet meer, het gaat onder andere om: harder/zachter zetten van geluid, muten, wireless aan/uit.

    Ik heb eerder hetzelfde probleem met dezelfde netbook gehad, deze vertoonde dezelfde kuren binnen een week, Acer kon dit niet repareren en ik kreeg mijn geld terug (dit hoorde ik zelfs binnen 1 week nadat ik hem opgestuud had, dus dat is snel voor Acer ;)). Toch maar besloten om hetzelfde type weer te nemen, maar nu binnen 1 week weer hetzelfde probleem.

    Ik begin haast te denken dat het aan een programma moet liggen. Maar alles werkte prima voor 5 dagen, tot dat ik gister de laptop aan deed en in de tussentijd niets nieuws heb geïnstalleerd. Het gekke is dat na een systeemherstel (willekeurige datum) alles voor even prima werkt, totdat ik de laptop uit doe en later weer aan zet…Zijn er meer mensen die dit probleem gehad hebben, of is er iemand die enig idee heeft waar het aan ligt en wat de oplossing moet zijn?! Anders vrees ik dat ik de laptop weer terug moet brengen en dit keer geen Acer weer neem….
  • Kan het zijn dat een automatische update roet in het eten gooit?

    Installeer in ieder geval de nieuwste versie van Acer Lanch Manager (o.a. voor de functieknoppen'). Hieronder de directe downloadlink:
    http://global-download.acer.com/GDFiles/Application/LaunchManager/LaunchManager_Dritek_2.0.1.218_W7x86_A.zip?acerid=633964539197145221&Step1=Netbook&Step2=Aspire%20One&Step3=AO532h&OS=742&LC=nl&BC=Acer&SC=EMEA_18

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.