Vraag & Antwoord

OS Windows

knipprogramma verdwenen

6 antwoorden
  • Op mijn pc met Windows 7 Home Premium 64 bit is het knipprogramma niet meer aanwezig onder Bureauaccessoires. Weet iemnad een manier om dit handige onderdeel terug te krijgen?
  • Systeemherstel gebruiken! Start>programmas>bureau-accesoires>systeemwerkset>systeemherstel. Vervolgens een datum kiezen toen alles nog goed ging.
  • Systeemherstel is niet zo aantrekkelijk, omdat ik een een geweldig aantal mutaties heb gehad. Bovendien weet ik helemaal niet wanneer ik het knipprogramma nog had.
  • Heb je dit al geprobeerd?: Je kunt het Knipprogramma echter ook opstarten door op de Start-knop te klikken en vervolgens in de zoekbalk 'Knipprogramma' te typen. Het Knipprogramma zal dan bij de zoekresultaten onder 'Programma's' zichtbaar zijn. Plaats uw cursor op het programma en kies in het rechtermuisknopmenu 'Kopiëren naar - Bureaublad (snelkoppeling maken). Zie screenshot! U kunt eventueel ook kiezen voor de optie 'Aan het menu Start vastmaken'
  • My penny. Windows 7 Knipselprogramma => SnippingTool.exe Zoek, of Google eens op: C:\Windows\System32\SnippingTool.exe Missing Snipping Tool in Windows 7 http://blogs.technet.com/b/andrew/archive/2009/04/17/missing-snipping-tool-in-windows-7.aspx
  • Via de zoekbalk verschijnt het niet. Tablet pc is aangevinkt en geeft "Leeg" aan. Toch hebben jullie me op het goede spoor gezet. Het programma blijkt te zijn verdwenen bij het omzetten van mijn Windows 7 naar de 64-bitversie. Ik heb in c:\windows een zoekactie uitgevoerd naar "snippingtools.exe". Het bleek in een 64-bit map te staan. Hierna rechtsklikken op het gevonden bestand en vastmaken aan het startmenu of de taakbalk. Bedankt voor het meedenken!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.