Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 7

6 antwoorden
  • Ik ben in het bezit van een legale windows xp pro NL en Windows Vista Business 32 en 64 bits. Wil nu via een schone installatie windows 7 gaan proberen op één van mijn systemen.. Kan en mag ik dit met een upgrade versie? Ik wil het liefste een windows 7 professional versie hebben. Wat is de beste en goedkoopste :roll: legale manier om aan windows 7 te komen voor mij? Ik denk dat deze vraag al wel eerder is gesteld in de forums maar ik kan zo 1,2,3, geen antwoord vinden wat op mijn situatie past.... :cry:
  • [quote:2e030558da="outlaw99"]Wil nu via een schone installatie windows 7 gaan proberen op één van mijn systemen.. Kan en mag ik dit met een upgrade versie? Ik wil het liefste een windows 7 professional versie hebben. [/quote:2e030558da] Dat kan. Op de site van Microsoft staat wanneer een schone installatie vereist is http://www.microsoft.com/Windows/windows-7/get/upgrade-considerations.aspx [quote:2e030558da="outlaw99"]Wat is de beste en goedkoopste :roll: legale manier om aan windows 7 te komen voor mij? [/quote:2e030558da] Check daarvoor onder andere [url=http://tweakers.net/pricewatch/247326/microsoft-windows-7-professional-%28uk-upgrade%29.html]tweakers pricewatch.[/url] Echter [url=http://tweakers.net/pricewatch/246913/microsoft-windows-7-professional-%28nl-upgrade%29.html]Windows 7 Professional (NL Upgrade)[/url] is duurder.
  • ..bedankt voor je antwoord... maar ik wilde ook weten of er legale manieren zijn om goedkoper aan een windows 7 versie te komen... b.v. via downloaden... want 200+ euro vind ik een beetje veel geld zeker wanneer je de NL-prijzen vergelijkt met de buitenlandse prijzen. ()en ik sponsor Microsoft zo weinig als maar mogelijk is....()
  • Sommige studenten kunnen goedkoper Windows licenties krijgen, bijvoorbeeld via Surfspot. Hiervoor heb je wel een account van je school nodig.
  • Als je zelf een studie volgt of kinderen hebt op school dan kan je al goedkoop aan een Windows 7 licentie komen. Ik heb een Windows 7 Ultimate licentie via Surfspot aangeschaft en ik heb een dochter van 5 op de lagere school. Koste toen iets van 70 Eur. Je kan er volgens mij tegenwoordig dacht ik ook downloadversies kopen, nog goedkoper. Dit is een upgrade versie maar je kan hiermee ook een clean install doen, heb ik ook gedaan.
  • ...Bedankt.. ik heb twee zoons van 15 en 19 (havo en hbo) dus aan die nummers ga ik komen ! :lol:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.