Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 7 update error

5 antwoorden
  • Hallo, Ik heb een windows 7 pro die niet meer wil updaten. Er staan 13 updates gereed en op het moment dat ik ze wil installeren krijg ik de foutcode 800736B3 Gebruiker heeft volledige rechten. (ook als administrator lukt het trouwens niet). Heeft iemand dit wel eens eerder meegemaakt? Groeten Ramon
  • http://social.answers.microsoft.com/Forums/nl-NL/windows7nl/thread/768ffa6b-c750-474a-87df-9978edcbd069 Misschien kan je hier iets mee.
  • Bedankt voor je reactie alleen kom ik hier nog niet echt verder mee, hij heeft het over één of andere upgrade die hij heeft uitgevoerd....maar welke upgrade staat er dan niet bij..... Weet iemand misschien welke upgrade?
  • U kunt de volgende stappen eens proberen: http://support.microsoft.com/kb/971058 Voer de fix it uit en herstart de computer en probeer vervolgens de updates te installeren. Mocht dat niet lukken kunt u onderstaande stappen uitvoeren: 1. Ga naar start 2. Direct boven de start knop ziet u staan "zoekopdracht starten" 3. hier voert u in "CMD" 4. Boven in het menu ziet u dan ook cmd staan,hier klikt u met de rechter-muisknop op, en kiest u voor "uitvoeren als administrator" 5. Nu komt u in de opdracht prompt uit 6. Hier voert u het volgende in " sfc /scannow " 7. Dit zal uitgevoerd worden in de opdrachtprompt zelf en kan ook weer enkele minuten duren. De volgende stap is: 1. Ga naar start 2. Direct boven de start knop ziet u staan "zoekopdracht starten" 3. hier voert u in "CMD" 4. Boven in het menu ziet u dan ook cmd staan,hier klikt u met de rechter-muisknop op, en kiest u voor "uitvoeren als administrator" 5. Nu komt u in de opdracht prompt uit 6. Hier voert u het volgende in "chkdsk c: /f /r". 7. Dit zal uitgevoerd worden in de opdrachtprompt zelf en kan ook weer enkele minuten duren. De volgende stap is: Klik op onderstaande link. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=2889489c-ee87-4607-8aa5-812e8078ab27&displaylang=nl&displaylang=nl klik op de knop "downloaden" sla het bestand op op u bureaublad, voer daarna het bestand uit. Dit kan tot 20 minuten duren voor het programma klaar is. Zodra het programma klaar is,raad ik u aan om de pc te herstarten.
  • Hoi Lars, Ik ga deze oplossing proberen en ik laat wel weten of het werkt, Alvast bedankt! Groeten Ramon

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.