Vraag & Antwoord

OS Windows

vastlopen windows 7 64

Anoniem
MV-Software
7 antwoorden
 • als ik via grabit ga downloaden dan slaat na ongeveer 5 minuten windows 7 helemaal vast. Ik kan dan zelfs mijn muis niet meer bewegen. Ik heb een quadcore pentium met 4GB geheugen en 750 gb harde schijf. Als ik via p2p ga downloaden dan gaat het gewoon goed. Als ik taakbeheer start dan zie ik dat iedere keer mijn geheugen vol loopt. Met name mijn cache geheugen. het geheugen wat vrij is loopt terug en dan slaat de computer vast. Heeft iemand een idee hoe ik dit probleem kan oplossen.
  Ik heb het probleem pas sinds vorige week maar ik heb geen update ofzo iets geinstaleerd.
 • Heb je de recentste versie van Grabit geïnstalleerd? Ik had hetzelfde probleem maar toen ik de allernieuwste beta-versie installeerde via hun website, was het probleem verdwenen.

  Ik denk i.i.g. dat het niet aan Windows ligt maar echt aan Grabit zelf.
 • Het vreemde is dat ik daar ook last van heb. Maar ik heb geen Grabit maar NewsBinPro 4.32 en Windows 7 32 bit 3gb geheugen twee sata schijven en een ata schijf.
  Mijn vermoeden is dat het te warm wordt in de kast en daarom heb ik de zijkant er van afgehaald. Ik kijk dus zo in de kast. :wink: :wink:
 • Iik heb inmiddels newsleecher geinstaleerd maar hiermee hetzelfde probleem. Ik heb ook de temperatuur gemeten in mijn kast maar die komt niet hoger dan 45 graden. Dit was het dus ook niet…
 • ook ik heb sinds enkele dagen dit probleem en loopt mijn laptop na 5-10 minuten gebruik vast doordat de cache bijna vol zit.
 • [quote:140600f623="Cas1"]ook ik heb sinds enkele dagen dit probleem en loopt mijn laptop na 5-10 minuten gebruik vast doordat de cache bijna vol zit.[/quote:140600f623]

  ja welkom .
  maar als je een vraag probleem hebt met je pc .
  maak dan een eigen topic .
  je zit nu met je vraag in iemands ander topic :wink:
 • mijn systeem windows7 32 liep ook herhaaldelijk vast. ik heb binnen energiebeheer alles op hoge prestaties gezet. ook binnen geavancceerde instellingen de processor zowel voor minimum als maximum op 100%. daarna geen vastlopers meer gehad. succes

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.