Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Kan de inhoud van 6 updates niet zien

Anoniem
gertcor
4 antwoorden
 • Hi,
  Ik kreeg vandaag een icoontje rechtsonder met de melding dat er Windows updates gereed zijn om te installeren.
  Ik wil altijd weten welke KB-nummers ik installeer, dus ik wil naar de 6 belangrijke updates kijken.. blanco scherm.. wat gaat er fout?

  Of kan iemand aangeven welke 6 er belangrijk zijn?

  [img:4d614ec1e5]http://www.mantools.nl/fileadmin/update.jpg[/img:4d614ec1e5]
 • Wat is het jammer dat je niet aangeeft met welke Windowsversie je werkt.
  Dit zijn de W7 Home updates:

  1) KB2289116: Update voor Outlook Social Connector, 32-bit Edition
  Type update: belangrijk
  Microsoft heeft een update uitgebracht voor Microsoft Outlook Social Connector. Deze update biedt de laatste oplossingen voor Microsoft Outlook Social Connector. Ook bevat deze update verbeteringen op het gebied van stabiliteit en prestaties.

  2) KB2347290: Beveiligingsupdate voor Windows 7 voor x64-systemen
  Type update: belangrijk
  Er is een beveiligingsprobleem vastgesteld waardoor een geverifieerde externe kwaadwillende gebruiker uw systeem kan beschadigen en beheer over het systeem kan krijgen. Installeer deze update van Microsoft om uw computer hiertegen te beveiligen. Wanneer u deze update hebt geïnstalleerd, moet u de computer mogelijk opnieuw opstarten.

  3) KB890830: Windows-programma voor het verwijderen van schadelijke software voor x64-systemen- september 2010
  Type update: belangrijk
  Nadat u dit hulpprogramma hebt gedownload, wordt het één keer uitgevoerd om te controleren of uw computer is geïnfecteerd met bepaalde soorten schadelijke software (inclusief Blaster, Sasser en Mydoom). Eventuele infecties kunt u tevens met dit hulpprogramma verwijderen. Wanneer een infectie wordt aangetroffen, wordt de volgende keer dat u uw computer opstart een statusrapport weergegeven. Er is iedere maand een nieuwe versie van dit hulpprogramma beschikbaar. Als u het hulpprogramma handmatig op uw computer wilt uitvoeren, kunt u een exemplaar downloaden via het Microsoft Downloadcentrum of een onlineversie uitvoeren via microsoft.com. Dit hulpprogramma is geen vervanging voor antivirussoftware. U moet een antivirusproduct gebruiken om uw computer hiertegen te beveiligen.

  4) KB982726: Definitie-update voor Microsoft Office 2010, 32-bit Edition
  Type update: belangrijk
  Met deze update werkt u de definitie bij van de filters voor ongewenste e-mail en kwaadaardige koppelingen voor Microsoft Office 2010, 32-bit Edition.

  5) KB2288640: Update voor Microsoft OneNote 2010, 32-bit Edition
  Type update: belangrijk
  Microsoft heeft een update uitgebracht voor Microsoft OneNote 2010, 32-bit Edition. Deze update is een verzameling van de laatste oplossingen, inclusief oplossingen voor de inktfunctie en de functie voor gekoppelde notities voor Turkse gebruikers.

  6) Update voor Internet Explorer 8 voor Windows 7 voor x64-systemen (KB2398632)
  Type update: belangrijk
  Met deze update (KB2398632) wordt een probleem opgelost met de Upgrade Advisor voor de Internet Explorer 8-invoegtoepassing die met KB2183461 is geïntroduceerd: MS10-053 - Cumulatieve beveiligingsupdate voor Windows Internet Explorer voor Windows 7 en Windows Server 2008 R2. Wanneer u deze update hebt geïnstalleerd, moet u de computer mogelijk opnieuw opstarten.
 • [quote:b9d338265e="gertcor"]Wat is het jammer dat je niet aangeeft met welke Windowsversie je werkt.[/quote:b9d338265e]
  Sorry: Win7.

  Dank voor de opsomming.

  Ook enig idee waarom ik die opsomming niet te zien krijg? Voorheen kon ik het wel zien een sommige updates negeren. :-) waarschijnlijk 1 teveel genegeerd?
 • Heb je Windows 7 updates wellicht op "hidden" staan? Zie daarover op het Seven forum deze thread Windows 7 - Windows Update - Hide or Restore Hidden Updates. Check ook op de site van Microsoft Troubleshoot problems with installing updates.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.