Vraag & Antwoord

OS Windows

XP Events, ID 7000

3 antwoorden
  • Sinds kort vind ik op een tweetal(!) XP systemen nu-en-dan de volgende fout in de systeemlogboeken: Source: Service Control Manager, ID: 7000 De omschrijving geeft aan dat de HTTP service niet kon worden gestart wegens tekort aan opslagruimte. Een andere service, "SSDP Discovery service", welke hiervan afhankelijk is, kan dan eveneens dan niet gestart worden. (ID: 7001). Het ene systeem is een XP Home, het ander een XP Pro. Op 2 Win7 systemen alhier niets aan de hand. Deze problemen zijn ontstaan na bijwerken (na de vakantie) van de systemen met Windows Updates, Flash Player, Java, virus def updates van Symantec en nog wat zaken. Bizar blijft echter dat het op [u:ca27081f63]beide systemen[/u:ca27081f63] terug te vinden is in de systeemlogboeken. "Last" heb ik er (nog) niet van gehad en ik heb ook geen idee wat die services "doen". Maar mogelijk is dit probleem ook op andere XP systemen van andere gebruikers terug te vinden.....?? :?
  • ik ontdek hier op twee xp-pro pcs geen probleem. wat de services doen kun je achterhalen door ze dubbel te klikken in configuratiescherm-systeembeheer-services. (maar je moet wel goed ingevoerd zijn om ook maar een begin van begrijpen bij jezelf te ontdekken... :wink: )
  • [quote:a1ccc189ca="derkdejong"]wat de services doen kun je achterhalen door ze dubbel te klikken in configuratiescherm-systeembeheer-services.[/quote:a1ccc189ca] Da's duidelijk, maar helaas ontbreekt de Jip&Janneke taal wel eens.... :wink:

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.