Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows 7 register vergelijken

7 antwoorden
  • Ik sta nu op het punt Windows 7 te installeren en ik wil het register dit keer wat beter in de gaten houden. Is er een manier om het register vóór en ná de installatie van een programma te vergelijken? Dus een backup maken, programma/driver installeren en dan het register vergelijken? Op deze manier kan ik makkelijker de-installeren en ook stapels onnodige services in en uitschakelen wanneer ik dat blief :-) met name programma's van H{, Canon, Nokia, MS webcam etc slurpen veel geheugen en die heb ik echt alleen maar nodig wanneer ik die hardware gebruik. Die wil ik dan dmv een batchbestand in en uitschakelen. Iemand een idee om deze wijzigingen in kaart te brengen na elke instal/update?
  • Voor deïnstalleren van programma's kun je beter Revo gebruiken. Het opstarten van diverse zaken kun je regelen in onderdelen van o.a. Revo, Spybot, Ccleaner en er zijn ook specifieke opstartmanagers.
  • Ik ken Revo.. dat werkt idd goed. Maar ik wil graag het register kunnen volgen.. zien wat een programma toevoegt of wijzigt.
  • Enkele links voor je gevonden door stomweg in Google te tikken de woorden register vergelijken http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/133580-Register-vergelijking http://www.helpmij.nl/forum/showthread.php/119460-programma-dat-register-bijhoud?highlight=inctrl
  • Beide leiden naar hetzelfde topic en niet wat ik zoek. Regcleaners etc zijn er genoeg. Ik zou graag zelf zien wat er veranderd is zonder iets te willen de-installen.
  • Updates van Windows passen veel dingen aan. Wat wil je bereiken? Ik zou dan eerder een images maken van een cleane versie en deze terugzetten als er iets niet goed werkt.
  • [quote:a49f486eca="Lord Wodan"]Ik sta nu op het punt Windows 7 te installeren en ik wil het register dit keer wat beter in de gaten houden. Is er een manier om het register vóór en ná de installatie van een programma te vergelijken? [/quote:a49f486eca] Je zou het kunnen proberen via applicatie [url=http://www.gratissoftwaresite.nl/testlab/RegShot+register+tool]RegShot.[/url]

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.