Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

IE 8 en 9 geen werkende links en minimaal scherm

Anoniem
donvanvliet
9 antwoorden
  • Sinds een paar dagen werken de links in bijvoorbeeld YouTube niet meer zoals het hoort (de plaatjes) als je erop klikt. Ik moet dan "Openen in nieuw venster" gebruiken. Vervolgens opent de pagina dan als een heel smal venster helemaal bovenin mijn scherm. Ik heb al aardig wat geprobeerd wat ik vond via Google maar geen resultaat. Ik heb net maar de Beta van IE 9 geinstalleerd om ervan af te zijn maar dat werkt ook niet.
    Ik draai Windows 7, 64 bit Ultimate.

    Alvast bedankt
  • in ie8 werkt doorgaans: extra-internetopties-tabblad geavanceerd-klik op: opnieuw instellen.
    ie9 geen ervaring mee, maar zal ook wel zoiets aan boord hebben.
  • Dat had ik ook al gedaan in IE 8. IE 9 heb ik inmiddels alweer verwijderd.
  • Het kleine venster probleem heb ik inmiddels opgelost.

    In uitvoeren "regsvr32 urlmon.dll" typen en enteren.
    Je browser openen en op een link klikken zodat het kleine scherm komt.
    Het 1st grote scherm sluiten en dat kleine scherm vergroten op de hoek rechtsonder. IE opniuew starten en dan zou het weer in orde moeten zijn.

    Alleen het klikken op een afbeelding die een link zijn gaat alleen met de rechtermuisknop. Heel irritant om voor iedere link een nieuw venster te openen.
  • Voer de onderstaande "fix"uit om de instellingen en registerwaarden van Internet Explorer te herstellen.
    http://go.microsoft.com/?linkid=9646978
  • Gedaan maar het probleem is niet opgelost.
  • Voer onderstaande batch bestand uit om alle DLL bestanden en plug-ins van Internet Explorer opnieuw te registreren.

    http://tinyurl.com/ierereg64bit

    Indien dit het probleem niet verhelpt maak dan eens een nieuwe gebruiker aan en controleer of in dit gebruikersaccount het probleem ook actief is.
  • Het opnieuw registreren heeft het probleem niet opgelost.
    Een andere gebruiker aanmaken werkt. Ik heb er 1 aangemaakt met Administrator rechten.
    Die nieuwe gebruiker heeft geen last van dit alles want ook het laden van afbeeldingen gaat al weken erg traag of ze komen helemaal niet in beeld.
    Hoe kan dit?
  • Het lijkt op een beschadiging in het gebruikersprofiel.
    Dit probleem kan veel oorzaken hebben, en het is moeilijk om te achterhalen wat de oorzaak precies is.
    Het beste is om alle data naar het nieuwe profiel over te brengen (met Windows Easy Transfer) en het oude beschadigde profiel te verwijderen.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.