Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows maakt automatisch kopiën van foto's en maakt map aan

5 antwoorden
  • Hallo iedereen, Ik heb sinds kort een probleem met mijn [b:6fa7cc82c1]laptop [/b:6fa7cc82c1]waar [b:6fa7cc82c1]windows 7[/b:6fa7cc82c1] op zit ( laptop is pas 6 maanden oud)/ Mijn computer is [b:6fa7cc82c1]automatisch kopiën [/b:6fa7cc82c1]aan het maken van foto's en maakt ook [b:6fa7cc82c1]nieuwe mappen [/b:6fa7cc82c1]aan met [b:6fa7cc82c1]dezelfde naam [/b:6fa7cc82c1]als de afbeeldingen. In deze map plaatst ie dan weer deze kopiën die ook weer dezelfde naam hebben. Ik download altijd mijn bestanden veilig via nieuwsgroepen. Dus ik zou niet weten hoe ik een virus binnen zou hebben kunnen halen. Wel is mijn laptop een week geleden hard plat op de grond gevallen, de volgende dag begon hij met het maken van deze kopiën, kan dit met elkaar te maken hebben?? Alvast bedankt voor de hulp.
  • Wel is mijn laptop een week geleden hard plat op de grond gevallen dan zal er wel wat met de hdisk zijn .
  • dat is niet uitgesloten natuurlijk, maar dat een hd uit zichzelf zulke acties gaat ondernemen is uitgesloten. toch niet een of ander fotoprogramma erop gezet dat dit soort acties wellicht onderneemt om de hele boel te rubriceren? je kan wel vinden dat je veilig download, maar elk contact met de boze buitenwereld is een potentieel gevaarmoment! hoe dan ook: grondig scannen die pc, met uptodate virusscanner, en doe er ook maar een complete scan met malwarebytes achteraan.
  • [quote:007a76bd05="bsa100"]Wel is mijn laptop een week geleden hard plat op de grond gevallen dan zal er wel wat met de hdisk zijn .[/quote:007a76bd05] ik houd dit maar open als laatste optie, hopenlijk kan iemand me nog iets bedenken wat er aan de hand kan zijn.
  • [quote:b864bc279d]Mijn computer is automatisch kopiën aan het maken van foto's en maakt ook nieuwe mappen aan met dezelfde naam als de afbeeldingen. In deze map plaatst ie dan weer deze kopiën die ook weer dezelfde naam hebben. [/quote:b864bc279d] Doet ie deze grap OOK in de Veilige modus? Zo niet dan toch maar ff MBAM draaien zoals derkdejong zegt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.