Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Contactpersonen in MS Office Outlook 2007

Passer
3 antwoorden
 • Al mijn contactpersonen staan in Mijn contactpersonen - Contactpersonen.
  Een nieuwe groep "Werk" kan ik aanmaken.
  Hoe selecteer ik deze groep? (Dubbelklikken heeft geen resultaat.)
  Ik kan echter contactpersonen niet verplaatsen naar deze nieuwe groep. Bij het aanmaken van nieuwe contactpersonen kan ik niet aangeven in welke groep deze persoon geplaatst moet worden en deze worden in Contactpersonen geplaatst.

  Wat doe ik verkeerd of wat gaat er fout?
 • 'k ben een tijd geleden ook naar Outlook overgeschakeld en had er ook problemen mee omdat ik eerst de groep aanmaakte , dan de personen erin plaatste - maar.. die kwamen dan niet in mijn algemene lijst.

  Het zou als volgt moeten lukken:

  a. Contactpersonen openklappen
  b. onderaan op de lege plek (zie pijl) rèchtsklikken en kiezen voor Nieuwe Distributielijst

  [img:099b51b5cf]http://i55.tinypic.com/2iucaw3.jpg[/img:099b51b5cf]

  c. Je geeft de lijst een naam
  d. dan bij Distributielijst –> leden –> leden selecteren (of nieuwe toevoegen) en hij staat erin.

  Het is dus andersom als bovenaan : éérst een nieuwe contactpersoon aanmaken en hem dàn pas in de lijst / groep plaatsen.

  Het was toch dàt wat je bedoelde?
 • Passer, bedankt voor het meedenken maar dat is niet wat ik bedoel.
  Via een ander forum heb ik het volgend antwoord ontvangen:
  Quote
  Ik veronderstel dat je een nieuwe groep die je hebt aangemaakt in zo'n blauw vakje staat. Daar kun je inderdaad niet zoveel mee. Het staat op hetzelfde niveau als My Contacts (Mijn Contactpersonen in de Nederlandse versie), maar bevat nog geen folders (mappen)

  In Mijn Contactpersonen staat een map Contactpersonen. Klik daar met de rechtermuisknop op en kies New Folder (Nieuwe map?) Noem die Werk. Je kunt nu namen uit de contactenfolder naar de map Werk slepen. (Als je dat met de rechtermuisknop ingedrukt doet kun je kiezen of je ze daarheen wilt kopiëren of verplaatsen)

  Misschien vind je deze situatie al voldoende, maar je kunt vervolgens ook de hele folder (map) Werk naar het blauwe vakje Werk slepen. Dan staat hij voortaan daaronder. Je kunt dan nog steeds contacten verslepen.

  Een nieuw contact wordt aangemaakt in de folder die je geselecteerd hebt. Als je een nieuw contact vanuit het adresboek maakt kun je onderaan in het venster waarin je de data typt selecteren in welke map het contact geplaatst moet worden.
  Unquote

  Dit is wat ik bedoel en mogelijk heb je ook iets aan deze info.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.