Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows XP MCE

4 antwoorden
  • Binnenkort moet ik een PC opnieuw installeren. Momenteel draait daar Windows XP Media Center Edition op. Ik heb uiteraard de optie om de recovery partitie te herinstalleren, maar dan komt er gelijk weer zoveel ongewenste zooi mee, dat ik liever een OEM CD gebruik en daar een schone installatie mee doe. De vraag is nu of ik een XP Home of Professional OEM CD kan gebruiken in combinatie met de licentie-code op de betreffende PC. Het is wat zuur om te ontdekken dat het niet kan bij het invullen van de code's.
  • [quote:45bd241e7e="Peter Vooges"]Windows XP Media Center Edition (..) recovery partitie (..) of ik een XP Home of Professional OEM CD kan gebruiken in combinatie met de licentie-code op de betreffende PC. [/quote:45bd241e7e] Over dat onderwerp had je 2 maanden geleden toch al een topic gehad http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=209733&highlight= Maar als je nog een Recovery partitie/CD's hebt of deze kunt aanmaken, dan zou je het wellicht kunnen proberen met behulp van deze instructies [url=http://forum.notebookreview.com/hp-compaq-voodoo-pc/120228-clean-vista-install-no-activation.html]Clean Vista install with no activation.[/url] Ofschoon de instructies geschreven zijn voor Vista, zijn deze wellicht gedeeltelijk bruikbaar voor XP.
  • :oops: Ja, inderdaad, maar dat ging wel over een andere PC. Heb er inmiddels al weer een paar langs gehad en was die weer vergeten. Het antwoord daar en jouw reactie zijn dus duidelijk en dit behoeft topic dan ook verder geen reactie(s) meer.
  • Het is niet mogelijk om de productsleutel van de Windows XP Media Center Edition te gebruiken voor een andere Windows XP versie.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.