Vraag & Antwoord

OS Windows

Sidebar windows 7 zit ''vast''!

3 antwoorden
  • Ik krijg de sidebar niet meer open en als ik klik op gadget toevoegen of verwijderen of iets anders dan doet hij niks. Alles wat met de gadgets te maken heeft is keduk! Hoe kan ik dit verhelpen? Ik heb dit probleem al lang dus systeemherstel is geen optie. :cry:
  • [quote="maartenpeters"]Ik krijg de sidebar niet meer open en als ik klik op gadget toevoegen of verwijderen of iets anders dan doet hij niks. Alles wat met de gadgets te maken heeft is keduk! Hoe kan ik dit verhelpen? Ik heb dit probleem al lang dus systeemherstel is geen optie. :cry:[/quote] door een legalen versie te kopen . door systeem herstel recovery .
  • [quote:03b19bc4a0="bsa100"][quote:03b19bc4a0="maartenpeters"]Ik krijg de sidebar niet meer open en als ik klik op gadget toevoegen of verwijderen of iets anders dan doet hij niks. Alles wat met de gadgets te maken heeft is keduk! Hoe kan ik dit verhelpen? Ik heb dit probleem al lang dus systeemherstel is geen optie. :cry:[/quote:03b19bc4a0] door een legalen versie te kopen . door systeem herstel recovery .[/quote:03b19bc4a0] Laat anders toch maar zitten......

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.