Vraag & Antwoord

OS Windows

Vista geblokkeerd na foutief wachtwoord

7 antwoorden
  • Ik was een beetje hyper en heb per ongeluk een paar keer (dus een keer of 4) nijn wachtwoord verkeerd ingetypt. Nu heeft dat domme vista ergens een belletje hangen dat zegt dat je nu voor een uur of 2 niet meer kan inloggen (nee,ook niet op de andere accounts). Of wel? dat is mijn vraag. zo niet, kan ik dat belletje ook ergens aan de kant smijten? Antwoord snel, want ik heb niet veel huiswerk te doen terwijl mijn laptop wordt bewaakt door een hondsdolle OS!!! :lol:
  • Wat je dan zou kunnen doen, staat in deze Engelstalige vraag [url=http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20100723143941AAzme16]Do Vista laptops lock up if you get your login password wrong?[/url] Of check deze hyperlink http://www.vista4beginners.com/How-to-reset-your-password
  • helaas heeft mijn vader de admin account op mijn laptop geblokt(wat een digibeet hè, straks heb je het nodig omdat je bij geen gewone account kunt en dan is je laatste hoop er niet) hij deed het gelukkig weer na +/- 45 min.
  • [i:aa14cca2c1]Het klinkt alsof die laptop ergens van een truck ofzo is gevallen en dat hij nu eens opnieuw opgestart moet worden maarja geen wachtwoord want ........ [/i:aa14cca2c1]
  • Ik vind het knap werk als je tot vier keer toe je wachtwoord verkeerd intikt
  • mijn zusje heeft ooit ook zoiets gedaan met mijn laptop, en ik was behoorlijk chagrijnig, want nu moesten we weer helemaal naar de plaatselijke computerwinkel 30 km verderop(daarom heb ik een hekel aan vakantie in kleine dorpjes) en toen we daar aankwamen deed ie het ineens weer. maargoed blijkbaar kan ik niet ergens het automatisch blokkeren van mijn laptop uitzetten.
  • Kortom: niet zo zo hyperen (met of om wat voor reden dan ook) en rustig een paar uur wachten....

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.