Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows Verkenner

4 antwoorden
  • Hoi allemaal. Wie o wie heeft hier een antwoord erop. Heb de verkenner icoon niet meer links onder staan, bij start. Hoe krijg ik die weer op zijn plaats. Het was zo opeens weg. Os Windows 7 Home Premium 64 bits. Alvast bedankt voor de moeite.
  • je bedoelt het werkbalkje snelstarten? klik rechts op de taakbalk (onderin) en kies werkbalken; schakel snelstarten in
  • [quote:7c6898c541="derkdejong"]je bedoelt het werkbalkje snelstarten? klik rechts op de taakbalk (onderin) en kies werkbalken; schakel snelstarten in[/quote:7c6898c541] sorry, dat het wat lang duurde voor een antwoord. kon met geen mogelijkheid hier inloggen, nu eindelijk wel. Het ging alleen om het icoontje, al het andere staat wel onderin het balkje. Maar het is opgelost. Had eerst systeemherstel gedaan van een paar dagen geleden, maar dat hielp niet. Dus gisteravond weer een systeemherstel gedaan, toen van een paar weken geleden, en nu staat het icoontje er wel weer onderaan , naast de startknop (icoon). In ieder geval bedankt voor het meedenken. Nog een fijne Sint dag.
  • In het vervolg kun je ook de verkenner openen, desnoods met het gelijktijdig indrukken van de toets Windows (het logo teken links onder) en de E toets. Ga dan naar C:\ en dan naar de map Windows. Zoek de file explorer.exe klik hier met rechts op en sleep deze naar de snelstarten taakbalk, laat de knop los en geef aan dat je hem daar wilt hebben. Je kunt ook op Windows wereldbol links onder in je scherm klikken, klik op alle programma's, ga naar bureauaccessoires en klik daar met rechts op Verkenner. Sleep ook nu deze naar beneden zoals eerder aangegeven. Je bent nu met systeemherstel waarschijnlijk toch wel wat kwijt bv. alles wat geïnstalleerd is na die datum, dus ook windows updates. Controleer dat.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.