Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

alle kolommen passend maken

HvD
6 antwoorden
 • Als je in windows verkenner een map opent krijg je een aantal (vooraf geselecteerde) kolommen, die zo dicht op elkaar weergegeven worden dat je steeds moet schuiven met de begrenzing.
  Je kunt op de hoofdbalk klikken op "alle kolommen passend maken". Dat leest een stuk beter.
  Kun je, in het register of zo, ervoor zorgen dat altijd met passende kolommen wordt geopend? Zou een hoop werk en irritatie schelen.
 • Als je een Windows vraag stelt, vermeld dan altijd welke Windows versie je gebruikt. Post zo nodig (een) screenshot(s) van de Windows verkenner, om te zien wat je bedoelt. Check om mee te beginnen de website van computer!totaal XP tip: weergave mappen aanpassen in verkenner.
 • Inderdaad; het betreft Windows 7 HP 64-bits.
  De trucs om de verkenner in een bepaalde partitie en map te laten openen was bekend.
  Maar hier gaat het er om dat als je een map opent, zelfs op een 24" scherm alle kolommen - naam, grootte, datum aanmaak, datum wijziging, kenmerken, etc. - op een kluitje staan aan de linkerkant, met rechts een zee van lege ruimte.
  Iedere keer weer die selectie "alle kolommen passend maken" is irritant en moet niet nodig zijn.
  In Mapopties > Weergave kiezen voor " Op mappen toepassen" heeft geen effect.
  Misschien dat er een registerwijziging voor bestaat?
 • [quote:f58386610e="HvD"] Iedere keer weer die selectie "alle kolommen passend maken" is irritant en moet niet nodig zijn. [/quote:f58386610e] Dat zou inderdaad niet nodig moeten zijn. Als ik hier op de laptop uit mijn onderschrift opstart in Windows 7 en dat soort instelling verander in de Verkenner, dat deze instellingen gewoon bewaard blijven. Check of je iets bruikbaars kunt vinden in deze tutorial hyperlink How to Improve Windows Explorer Using Folder Options. Aan de Conclusion te beoordelen, lijkt me schrijver van dit artikel wel tevreden over Windows 7' Verkenner.
 • Als je met rechts klikt op de balk die begint met Naam dan kom je in een nieuw scherm waar je kunt aanvinken welke onderdelen je zichtbaar wilt hebben. Ga helemaal naar beneden en klik op meer, dan krijg je helemaal onderaan een mogelijkheid om het aantal pixels voor de breedte in te vullen.
  Dat zou het moeten zijn. Succes.
 • Je Verkenner staat dus al in "Detail".
  Heb je het al met vaste pixel instellingen geprobeerd? => OPTION TWO
  http://www.sevenforums.com/tutorials/103062-windows-explorer-columns-change-width.html
  http://support.microsoft.com/kb/310297
  Edit
  Net wat [b:2a69040c9d]gertcor[/b:2a69040c9d] schrijft terwijl ik aan het typen was.

  Misschien is je Windows 7 BagMRU corrupt.
  http://social.answers.microsoft.com/Forums/en-US/w7files/thread/c9228c03-3598-4a68-89e9-509791d0e4ea

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.