Vraag & Antwoord

OS Windows

Windows laadt wel maar gaat niet verder

9 antwoorden
  • Hallo, Ik zit met een probleem. Mijn computer wil niet meer opstarten, naja, ik zie dat windows 7 ultimate laadt (die lichtgevende bolletje) als dan mijn beeld veranderd word hij zwart met alleen mijn muis in beeld, mijn muis kan ik wel bewegen. Ik moest een herstart doen want ik had avast geupdate ook heb ik ccleaner gedraaid. Toen ik hem wilde opstarten kreeg ik dus dit probleem. Ik heb ook al met cd opgestart en geprobeerd naar eerdere herstelpunt te herstellen maar dat wil niet, omdat ik 2 OSsen heb windows 7 ultimate en ubuntu. In veilige modus opstarten wil ook niet, hetzelfde probleem! Heeft iemand hier een oplossing voor? Alvast bedankt!
  • dvd er in dan R van recovery draaien
  • Ik heb 64bit windows 7 maar als ik die dvd erin doe krijg ik een error dat het niet de juiste dvd is (niet geschikt).
  • opstarten in veilige modus en dan kiezen voor laatste werkende configuratie
  • Wil ook niet. Alles al geprobeerd. Kan het misschien zijn dat explorer.exe is verwijderd (niet gedaan) want dan zou ik nog een taakbalk moeten krijgen Ik kan ook via ubuntu dingen proberen als het moet! Er is wel vlak voor het cleanen en update een herstelpunt gemaakt.
  • [quote="frenkel"]Wil ook niet. Alles al geprobeerd. Kan het misschien zijn dat explorer.exe is verwijderd (niet gedaan) want dan zou ik nog een taakbalk moeten krijgen Ik kan ook via ubuntu dingen proberen als het moet! Er is wel vlak voor het cleanen en update een herstelpunt gemaakt.[/quote] kan je dat herstelpunt dan niet pakken
  • Hoe moet ik daarbij komen? Via DVD lukt niet dus, ik weet niet of het kan via ubuntu?
  • je kan eventueel in het bios de boot volgorde veranderen van hdisk naar optical drive =dvd speler
  • Hij start wel via dvd op, dan probeer ik mijn systeem te herstellen doormiddel van een herstelpunt maar dan zegt hij dat het niet kan, ik moet eerst windows opstarten dan de dvd pas gebruiken. Dit lukt nog niet maar ik blijf proberen. Edit: Nu lukt het wel om naar een herstelpunt te herstellen het enige probleem is dat hij er geen een kan vinden. Terwijl ik zeker weten nog een paar heb staand (handmatig) en voor het updaten maakte hij er ook nog een!

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.