Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Ik krijg niet alle Email binnen?

RazendeRoeland
7 antwoorden
 • Een week geleden een nieuwe PC aangeschaft met daarop Windows 7. Op mn oude pc werkte ik met XP en ging mijn Email via Outlook express. Ik heb de mail nu lopen via Mozilla thunderbird, maar het eigenaardige is nu dat ik niet alle mail binnenkrijg.
  Waar heb ik een fout gemaakt in mn instellingen?
 • hoe weet men wanneer men niet alle mails binnenkrijgt?
  meer dan een account, en gechecked per account?
  die oude pc nog een keer aan gezet en mail binnengehaald? (tenzij je instelt dat er (gedurende x dagen) een kopie op de server moet worden achtergelaten, worden de mails aan de eerste inlogger overgedragen…..)
 • Ik weet dat ik niet alle mail binnenkrijg omdat ik voor een bepaalde site een nieuw wachtwoord heb aangevraagd. zelfs na telefonische consult heb ik geen mail teruggehad.

  Ik heb 1 account, en daarnaast was m'n oude PC gecrasht dus niet meer bruikbaar. En daarnaast ben ik een relatieve beginner als je het met mij hebt over instellingen inzake computerinstellingen.
 • zet het spamfilter eens uit Thunderbird
 • oké, het wordt al wat duidelijker, en kunnen we gaan afstrepen.
  heb je al via webmail gekeken of die verwachte mail wel in je postvak bij de provider staat?
  staat ie daar wel, dan moeten we kijken naar de thundebirdinstellingen.
  staat ie daar ook niet, dan gaat er elders iets mis. en dan kan het ook nog zo zijn dat je bij dat wachtwoord wijzigen een foutje in het mailadres maakte….
 • Bij webmail staat de door mij verwachte mail ook niet. Dan wil ik ook even melden dat ik de verzender heb gevraagd om de mail naar het Emailadres van m'n dochter te sturen. Het verwachte mailtje is echter daar ook niet aangekomen terwijl op haar account geen wijzigingen zijn aangebracht.
 • dan lijkt er maar een conclusie mogelijk: degene van wie jij een mailtje verwacht, heeft dat niet gestuurd…..

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.