Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Laptop wordt traag, loopt dan vast.

Bartlaan
6 antwoorden
 • Hallo,

  Mijn vriend heeft een laptop die op een gegeven moment steeds trager wordt en op een gegeven moment vastloopt. Hij is wel zo iemand die daarmee naar mij komt terwijl ik hem alleen maar kan zeggen dat hij hulp bij fora moet gaan zoeken. Maargoed, dat wou hij niet dus…
  Doet er niet toe. Gaat erom: heeft iemand een idee hoe dit komt en hoe op te lossen?
 • Je kan misschien een scan maken met MalwareBytes Anti-Malware en daarna de log hier posten. Dan kan een expert de log eens analyseren.

  http://www.malwarebytes.org/mbam.php
 • Foutmeldingen worden bijgehouden in een logboek. Elke gebeurtenis heeft een Event ID. Aan de hand van zo'n Event ID kan je op internet zoeken bv. op http://www.support.microsoft.com of http://windows.microsoft.com hoe dit probleem ontstaat en hoe je het kan verhelpen. Een Event ID is eigenlijk niets anders dan een "gebeurtenis".

  Ook de opstartprocedure wordt bijgehouden in een logboek. Elk programma dat je start wordt bijgehouden in een logboek. Ook de status van een programma wordt bijgehouden. Is het succesvol of minder succesvol geladen?

   [u:1aa9bdd163]Hoe open je logboeken in Windows 7[/u:1aa9bdd163]? [*:1aa9bdd163] [Windowstoets+r] [*:1aa9bdd163] eventvwr.msc [*:1aa9bdd163] Aan de linkerkant van het scherm klik je op Windows-Logboeken Logboeken "Setup" en "Systeem" zijn het meest interessant.[/list:o:1aa9bdd163] Over het algemeen kan je witte en gele balonnetjes negeren. Rode kruisjes zijn niet zo gezond
 • traag worden en er dan mee ophouden is doorgaans een warmteprobleem.
  dus moet vriend maar eens beginnen met de laptop te kuisen.
 • Van binnen schoonmaken bedoel je?
 • [quote:bad21d0b09="Bartlaan"]Van binnen schoonmaken bedoel je?[/quote:bad21d0b09]
  Voorzichtig de koelroosters van de laptop met een stofzuiger schoonmaken.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.