Vraag & Antwoord

OS Windows

Programma voor recovery card

Anoniem
benbullo
3 antwoorden
 • Mijn vraag is simpel:

  Ik wil graag de bestanden van mijn M2 kaartje (welke in mijn Sony Ericsson telefoon zit) op mijn laptop hebben. Het gaat mij hier om de SMSjes welke ik op mijn laptop wil hebben. Ik heb de hele avond gezocht naar een gratis programma maar deze was niet te vinden. Ik kwam uiteindelijk op DDR, waarmee de M2 volledig wordt doorgezocht. Volgens mij ben ik in de mappen gekomen waar de smsjes staan.

  Aangezien ik niet zomaar van plan ben om 35 euro voor een onbekend programma met onbekende resultaten, neer te leggen. Is mijn vraag of jullie een alternatief hebben om de SMSjes van mijn M2 kaart af te halen. Deze kan ik overigens via een USB key in een USB poort doen.

  Alvast Bedankt!
 • als je het kaartje via de usbkey aansluit op een usb-poort van je pc, zou je via windows verkenner door de mappen van het geheugenkaartje moeten kunnen bladeren. en dan is het zoeken naar de sms-jes. waarschijnlijk zijn die als .txt bestanden terug te vinden.
 • Sony ericsson heeft zelf speciale software voor dit soort zaken. Met de usb kabel aangesloten zou je alles moeten kunnen backuppen.

  http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/pcsuite

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.