Vraag & Antwoord

OS Windows

Ruimte inname op harde schijf door Vista

4 antwoorden
  • Ik had op een laptop een partitie aangelegd van 15 Gig voor de installatie van Vista. Op die laptop stond XP maar hij was gecertificeerd voor Vista. Hoeveel ruimte neemt Vista ongeveer in als alle updates tot nu toe (ongeveer 100 beveiligings en andere updates inclusief servicepack 1 & 2) Na de installatie van Vista en Office 2007 en de virusscanner kreeg ik een melding dat er ruimte tekort was, vandaar de vraag. Ik heb de partitie nu naar 17 Gig gebracht maar is dit voldoende?
  • Zelf heb ik nog xp, maar 17 gig lijkt me wel wat weinig voor Vista Hier op tweakers een bericht van vijf jaar geleden en daar spreekt men al van 20 Gig ruimte die vereist is (http://tweakers.net/nieuws/42599/systeemeisen-vista-bekendgemaakt.html) en dat was nog maar toen hij nog niet uitgekomen was. De vereisten zullen dus nu nog wel een stuk hoger liggen.
  • Okee, dan weet ik genoeg, bedank voor de reactie.
  • http://www.websonic.nl/pctips/windowsvista/vista_bestandenservicepack1opruimen.php http://www.websonic.nl/pctips/windowsvista/vista_bestandenservicepack2verwijderen.php

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.