Vraag & Antwoord

OS Windows

programma's starten ongewild op

5 antwoorden
  • Bij mijn nieuwe computer starten steeds enkele programma's mee. Bijvoorbeeld de keuze voor een browser. Ik kan die popup alleen maar wegklikken, maar ik kan niet voorkomen dat hij steeds weer mee opstart. Dat geldt ook voor enkele onderdelen van WordPerfect. Ik kan ze niet vinden bij msconfig. Weet iemand waar ik nog meer kan kijken? Gerda
  • Probeer het gratis programma Autorun's anders eens. http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902.aspx Moest u als antivirussoftware norton 360 gebruiken kunt u ook hier de startup manager gebruiken om te kijken of de programma's daar niet tussen staan.
  • [quote:da02b0eba6="vxvk"]Bij mijn nieuwe computer starten steeds enkele programma's mee. Bijvoorbeeld de keuze voor een browser. Ik kan die popup alleen maar wegklikken, maar ik kan niet voorkomen dat hij steeds weer mee opstart. Dat geldt ook voor enkele onderdelen van WordPerfect. Ik kan ze niet vinden bij msconfig. Weet iemand waar ik nog meer kan kijken? Gerda[/quote:da02b0eba6] Als je een definitieve keuze voor een browser maakt dan moet de popup verdwijnen normaal .
  • je ziet er meer in het mapje "opstarten" onder alle programmaas. ccleaner/gereedschap/opstarten wil ook wel eens meer items geven dan msconfig.
  • Whatinstartup is ook een goede en duidelijk Startup Manager. Te vinden op: http://www.nirsoft.net/utils/what_run_in_startup.html

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.