Vraag & Antwoord

OS Windows

programma's starten niet door

5 antwoorden
  • Met Vista geheel geupdate en daarna ook nog eens geheel opnieuw geinstalleerd heb ik de laatste tijd het probleem met windows live mail dat het programma wel opstart maar dan blijft hangen op het opstartschermpje. Bij taakbeheer zie je wel dat bij het tabblad processen er geheugen gebruik is (bv.wl.mail.exe 00 - 15.685) maar dat er bij het tabblad toepassingen niets staat. Of dat het programma wel opstart maar na enige tijd vastloopt en ook via taakbeheer niet meer wil werken. Dan moet je de computer weer opnieuw opstarten om weer met de mail te werken. Ook met C Cleaner heb ik zoiets. Wel in proces maar niet vermeld bij toepassingen. Dit programma blijft hangen als je op schoonmaken klikt op 2%. Wie weet hiervoor een oplossing?
  • draait er een uptodate virusbeschermer mee? en al eens een algehele check gedaan met malwarebytes?
  • [quote:50448d65a1="derkdejong"]draait er een uptodate virusbeschermer mee? en al eens een algehele check gedaan met malwarebytes?[/quote:50448d65a1] Met malwarebytes niets gevonden, had ook een nieuwe installatie gedaan en g data staat er de hele tijd op.
  • wat bedoel je met g data?
  • [quote:a2d6f872bb="derkdejong"]wat bedoel je met g data?[/quote:a2d6f872bb] Dat is G Data totalcare beveiligingssoftware

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.