Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

OS Windows

Internet Explorer temp folder?

Anoniem
MicrosoftHelpt
8 antwoorden
 • Ik heb laatst een .docx via Internet Explorer gedownload, maar in plaats van op "opslaan" op "openen" geklikt. Hierna ging ik in het bestandje aan het werk, en heb het daarna opgeslagen met ctrl+s. Daarna gesloten, maar toen ik het wou versturen kon ik het bestandje niet vinden. Hij stond niet in de standaard downloadmap, en in C:\Users\*gebruikersnaam*\AppData\Local\Temp kon ik ook niks vinden. Weet iemand hoe ik het bestandje terug kan vinden?

  Ik weet nu iig dat ik nooit meer IE ga gebruiken :?
 • Volgens mij heeft dit niks met je browser te maken.
  Dat tijdelijke bestand wordt pas aangemaakt op het moment dat Word word geopend. Dus ik zou de tijdelijke mappen van Windows maar eens nakijken.

  Als je meer dan 10 minuten in Word bent bezig geweest heeft Word ook een auto-herstel bestand aangemaakt. (even bij de opties kijken war precies).

  succes ermee!
 • Met Google Chrome download hij het automatisch naar de standaard downloads map toch?
  Maar daar gaat het nu even niet om, bedankt voor het antwoord, ik ga het zo proberen :)
 • [quote:2eb9641b9f="Bartlaan"]Met Google Chrome download hij het automatisch naar de standaard downloads map toch?
  [/quote:2eb9641b9f]
  Alleen als je die optie hebt aangezet. Je kunt ook instellen dat je altijd naar een zelf gekozen map download. Of dat je bij iedere nieuwe download een map kiest om op te slaan.
  [quote:2eb9641b9f="Bartlaan"]
  Maar daar gaat het nu even niet om, bedankt voor het antwoord, ik ga het zo proberen :)[/quote:2eb9641b9f]
  Het klopt dat het daar nu niet om gaat, want je hebt niet op opslaan geklikt,
  (Had je misschien beter wel gedaan :wink:), maar op openen. en dan kom je dus weer terug bij mijn vorige bericht.
 • Als je in zoeken *.docx opgeeft gaat hij alle documenten opzoeken met die extensie. Dan moet hij daar tussen staan, en op datum kun je hem wellicht traceren.
 • Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kun je 'm ergens terug vinden in je Internet cache, ofwel "ergens" in de mapstructuur "Temporary Internet Files". Een zoekopdracht binnen Windows zal 'm hier overigens nooit vinden.
  Om 'm hieruit te halen (met een kopieeropdracht!) is wat meer specialistisch.
  De enige (en vlotste) mogelijkheid is om 'm via een (uitvoeren: cmd) DOS box (met een dir *.doc* opdracht) proberen te localiseren in die mapstructuur. Ik heb dit ook wel met b.v. *.mpeg'jes gedaan.
 • Hmmm… Klinkt ingewikkeld…
 • [quote:af5a37fa21="Bartlaan"]Hmmm… Klinkt ingewikkeld…[/quote:af5a37fa21]

  Het klinkt meer ingewikkeld dan dat het dat is….!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.