Vraag & Antwoord

OS Windows

verkleinen fotos bij verzenden email

3 antwoorden
  • Ik verstuur regelmatig fotos als attachement bij mijn emails naar kennissen Omdat de fotos soms teveel/ tegroot zijn overspoelde ik in het verleden de mailbox of werden mailtjes niet geacepteerd Het iedere keer voor dit soort doeleinden verkleinen met programmas als Irvanview is dan te omslachtig Ik gebruikte tot op heden hiervoor het mooie programma Shrink Pic dat hiervoor ideaal is. In Outlook bijgevoegde fotos worden automatisch verkleind naar een niveau wat je zelf kiest en je kunt het ook uitzetten Ik ben nu overgestapt op windows 7 (64) en nu werkt Shrink Pic niet meer In de specs zeggen ze op hun site dat het werkt op XP. Vista en W7 worden niet genoemd. Ik ben nu dus op zoek naar een opvolger van Shrink Pic wat voor mij hetzelfde kan doen in Windows 7 Wie kan mij helpen?
  • Afbeeldingen verkleind versturen is een optie onder Windows zelf.... toch. http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/Send-pictures-in-e-mail http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/Demo-Send-your-pictures-in-e-mail
  • Windows Live mail 2011 heeft het apart ingebouwde fotobericht. Dat werkt prima. Heb je geen extra programma meer nodig.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.