Vraag & Antwoord

OS Windows

windows 7 groot HDD probleem!!

3 antwoorden
  • ik heb een groot probleem op mn windows 7 laptop: DELL inspiron 15R windows 7 ultimate 64x intel core i3 ATI HD5650 500gb HDD ik heb een nieuwe laptop gekocht, ging allemaal goed, totdat ik op een dag opeens geen herstelpunt meer kon maken (revo uninstaller pro doet dat automatisch voor elke deinstallatie dus daar zag ik het aan). ik wou dus een systeemherstel doen, maar helaas dat kon ook niet "er werden geen systeemherstelpunten gevonden". na de laptop uit gezet te hebben kreeg ik m ook op geen enkele manier meer opgestart, hij kon een opstartonderdeel niet laden :S. geen nood dacht ik, ik had een backup cd gemaakt na de schone installatie. dus ik die backup laten draaien, volledige backup gekozen. en windows 7 werkt weer perfect, totdat ik m uit zet: laptop werkte weer perfect, ALLES, zodra ik de laptop uitzet krijg ik m niet meer opgestart. na wat overleg met DELL klantenservice hebben ze er een nieuwe HDD in gedaan met windows 7 ultimate. ----------- nu heb ik de laptop weer terug (3 dagen!!!) maar er zijn weer symptonen van het probleem: opeens had ik geen geluid meer > en ik krijg het ook niet meer aan ik kan geen herstelpunt laden of maken internet werkt niet meer geeft ie aan (maar werkt wel , raar) hij geeft aan dat virusscanners uit staan, terwijl die aan staan microsoft update staat uit, maar er gebeurt niks als ik op activeren druk veel onderdelen in het configuratiescherm werken niet, er gebeurt niks als ik erop klik. ik heb virusscanners laten draaien maar ze vinden niks. ik zit nu dus weer met hetzelfde probleem en ben bang dat het door een programma komt, anders heb ik echt geen idee, want het gebeurt zomaar. opeens werken heel veel functies niet meer. mogelijke programmas: -rocketdock - IOBIT (gamebooster) - deamon tools ik heb geen idee wat er aan de hand is. hier hebben ze wel ongeveer hetzelfde probleem: http://www.nucia.eu/forum/showthread.php?t=56852 ik wil graag het opgelost krijgen want anders kan ik elke week DELL bellen. heeft iemand een idee wat het kan zijn of hoe ik daar achter kan komen? ----- schijfcontroel gedaan, virusscanners gedaan, veilige modus -------
  • Welke virusscanners draaien er? Ook met MBAM gescand in Veilige modus? Heeft de opstartDVD van W7 niet een repair-mogelijkheid of heb je geen herstelCD gemaakt direct na de installatie? Misschien dat je het beste een Hijackthislogje kan plaatsen voor onze expert.
  • Al eens gekeken wat er gebeurt als je deze drie genoemde programma's niet installeert na een schone installatie? Daarna één voor één installeren en goed kijken na welk programma de symptomen weer terug zijn. Neem na elk programma rustig een aantal dagen om te zien wat er gebeurt.

Beantwoord deze vraag

Weet jij het antwoord op deze vraag? Registreer of meld je aan met je account

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.